TC De Schakel (Izegem) houdt succesvol tweede Open Dubbeltornooi

Het Filou Open Dubbeltornooi van TC De Schakel is na amper twee edities al een vaste waarde geworden op de tornooikalender van tennissend Midden-West-Vlaanderen.

De plaatsjes voor 180 dubbelteams waren alvast in een mum van tijd ingenomen. Naast TC De Schakel zelf waren ook KTC Isis, TC Staden, TP Moorslede, TP Rumbeke, TC Alexander, TP Kortemark, Bosterhout Meulebeke en Arenal Roeselare goed vertegenwoordigd. De crew van TC De Schakel wist spelers en toeschouwers te verwennen met een gevarieerd programma en een fijne ambiance en dit in en rond het volledig vernieuwde clubhuis en terras gelegen op sportcentrum De Krekel.

200 toeschouwers

Meer dan 200 toeschouwers konden op Batjeszondag onder een deugddoend zonnetje genieten van de laatste finales en de prijsuitreiking. De winnende ploegen in dubbel dames waren: Celeste Deforche – Karen Verhaeghe (TC Staden/TV Loppem – DD 5), Justine Deblauwe – Camille Verfaillie (TC De Schakel – DD 6) Evy Dermaut – Martine Mewis (TC Staden – DD 7), en Julie Bekaert-Hanne Seynaeve (TC De Schakel – DD8). In dubbel heren wisten volgende duo’s de finale te winnen: Louis Duyck-Lowie Muylle (TC Leiemeers – DH5), Tom Debal – Stijn Desmet (KTC Isis – DH6), Denis Defour-Johan Defour (TC De Schakel – DH7) en Koen Muylle-Mario Vanderjeugd (TC Staden – DH8).

In dubbel gemengd tenslotte waren volgende duo’s aan de winnende hand: Joke Inderadjaja Maxim Lefevre (KTC Isis DG5), Robbe Coussement – Jolien Mouton (TP Rumbeke DG6), Lynn Moyaert Ruben Feys (TC De Schakel DG7) en Annelies Gyselinck Jasper Vercruysse (TC De Schakel – DG8).

The post TC De Schakel (Izegem) houdt succesvol tweede Open Dubbeltornooi is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Washington kondigt nieuw militair hulppakket van 2,3 miljard dollar aan voor Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Zij-instromer Corine blikt terug op eerste schooljaar als directeur: “Samenleving moet de kracht voelen van goed onderwijs”

Voor Corine Versteylen (50), die vroeger als marketingdirecteur werkte in de Vlerick Business School, zit het eerste schooljaar als schooldirecteur erop. Op 1 september startte ze de gloednieuwe Jezuïetenschool in het Brusselse Sint-Jans-Molenbeek op. VRT NWS volgde haar een jaar lang in haar nieuwe avontuur. Was haar nieuwe job wat ze ervan verwachtte? En hoe kijkt ze terug op dat

Lees meer »

KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale

KSV Pittem A kon na een sterke eindronde alsnog de promotie naar tweede provinciale bewerkstelligen. De promovendus kon de huidige kern bijeen houden en aanvullen met een zestal nieuwkomers. Zij krijgen Pieter Danneels als sportieve baas.
The post KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen roept werkneemsters op om zich te laten testen op borstkanker

Met infosessies over borstkankerscreening wil het maatwerkbedrijf ’t Veer helpen om het bewustzijn bij zijn vrouwelijke werknemers rond borstkankerpreventie te vergroten. De infosessies gebeurden met de steun van de borstverpleegkundige van AZ Delta Menen.
The post Maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen roept werkneemsters op om zich te laten testen op borstkanker appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Man met bivakmuts en rugzak op stadiondak veroorzaakt opschudding tijdens Duitsland-Denemarken

Opschudding tijdens de match Duitsland-Denemarken zaterdagavond: een man was tijdens de wedstrijd op het dak van het EK-stadion in Dortmund geklommen. Rond 23.20 uur verschenen leden van het speciale interventieteam SEK in de catacomben. Pas na het laatste fluitsignaal werd de 21-jarige man gearresteerd. Volgens ‘Bild’ zou hij daar 53 minuten hebben doorgebracht.

Lees meer »