Slachtoffers van schietpartij op Brussels caféterras lijken willekeurig te zijn: “Deze buurt begint oorlogsgebied te worden”

Bij een schietpartij op een terras van een café afgelopen nacht in Sint-Gillis bij Brussel zijn minstens twee mensen omgekomen. Twee anderen zijn gewond en vechten voor hun leven. Hoewel de zaak veel weg heeft van een drugsafrekening, lijken de slachtoffers op het verkeerde moment op de verkeerde plaats geweest te zijn.

 

Meer krantenkoppen in België

Brugge gaststad van WK YOU.FO

De nieuwe, misschien toekomstige olympische sport YOU.FO probeert in ons land voet aan de grond te krijgen. Het is een kruising tussen lacrosse en ultimate frisbee. Wie er kennis wil mee maken kan zondag 30 juni naar ’t Zand in Brugge. Daar wordt het wereldkampioenschap georganiseerd.
The post Brugge gaststad van WK YOU.FO appeared first on KW.be.

Lees meer »

Buurtbewoners genieten van Rammstein met zelfgebouwde stellingen: “Zelf voor ambiance zorgen in plaats van zagen”

De sfeer zat er goed in bij de gasten van Luc en Monique uit Oostende donderdagavond. Hun tuin grenst aan de Oostendse evenementenweide waar Rammstein gisteren optrad. Ze konden van dichtbij de opbouw volgen en Luc bouwde ondertussen zelf zijn eigen VIP-tribune, zitplaatsen inbegrepen. “We maken er hier ook een feest van.”
The post Buurtbewoners genieten van Rammstein met

Lees meer »

Knokke-Heist activeert hitteplan om overlast tegen te gaan: “Iedereen is welkom, maar houd je aan onze regels”

In Knokke-Heist is er tot en met donderdag een hitteplan actief om overlast tegen te gaan. Door het mooie weer kan het erg druk worden aan de kust, wat soms voor problemen kan zorgen. Daarom zet de gemeente extra politie, veiligheidsdiensten en gemeentewerkers in om de veiligheid te garanderen, maar bijvoorbeeld ook om te controleren op zwerfvuil, verkeerd parkeren, of

Lees meer »