Politiezone Regio Tielt arresteert vijf verdachten van drugshandel: “Drie van hen intussen al aangehouden”

Intensief speurwerk van de recherche van de politiezone Regio Tielt zorgde voor de arrestatie van vijf verdachten. Allen zijn ze tussen 23 en 26 jaar oud.

De vijf worden verdacht van actief smokkelen van cannabis naar België, met als doel de verkoop in West-Vlaanderen. “De doorbraak kwam na de interceptie van het voertuig van een van de verdachten op 20 juni waarbij de bestuurder, een mogelijke dealer, zelf onder invloed van cannabis was”, vertelt de politie Regio Tielt.

Huiszoekingen

In dit onderzoek werden huiszoekingen bij verschillende personen uitgevoerd en dit zowel in Ardooie, Ingelmunster als Roeselare. “Tijdens de huiszoekingen werd er meer dan 8 kilogram cannabis, meer dan 40.000 euro, goud, juwelen en luxeartikelen in beslag genomen. Ook de voertuigen, die gebruikt werden om deze criminele activiteiten te faciliteren, werden door de politie in beslag genomen en maken deel uit van het onderzoek onder leiding van de onderzoeksrechter in Brugge”, klinkt het verder.

Het gerechtelijk onderzoek is nog volledig lopende. “De vijf verdachten werden verhoord en voor de onderzoeksrechter in Brugge geleid, wat resulteerde in aanhouding van drie van hen. Twee van de drie verdachten verschenen voor de raadkamer en hun aanhouding werd bevestigd. Een derde verschijnt vrijdag voor de raadkamer”, aldus nog de politie Regio Tielt.

The post Politiezone Regio Tielt arresteert vijf verdachten van drugshandel: “Drie van hen intussen al aangehouden” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 270 arrestaties na betogingen in Kenia

De Keniaanse politie heeft meer dan 270 mensen gearresteerd voor het plegen van criminele feiten tijdens de anti-regeringsbetogingen van dinsdag. Al twee weken lang komen vooral jongeren in het land op straat om te betogen tegen de plannen van de regering.

Lees meer »

Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft”

Zaterdag werd de titel van ereburger van Nieuwpoort uitgereikt aan Godelieve Vieren. Ze krijgt de bijzondere erkenning omwille van haar sociocultureel, politiek en toeristisch engagement in de voorbije decennia. Godelieve Vieren is de 23e ereburger van Nieuwpoort.
The post Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft” appeared

Lees meer »

Stadsfestival ‘Genk on Stage’ tikt dit jaar af op 115.000 bezoekers: “Joost Klein was hét hoogtepunt van deze editie”

Dit jaar zijn er 115.000 bezoekers naar Genk afgezakt voor het gratis stadsfestival ‘Genk on Stage’. Dat is 15 procent meer dan de vorige editie. Volgens burgemeester Wim Dries (CD&V) spreekt de formule van 2 grote en meerdere kleine podia in de stad veel mensen aan. "Met 13.000 toeschouwers was Joost Klein zonder twijfel het hoogtepunt van het weekend." Het

Lees meer »

China beschuldigt twee oud-ministers van Defensie van corruptie

De Communistische Partij van China (CPC) heeft twee voormalige ministers van Defensie, die al maanden niet meer in het openbaar zijn verschenen, uit de partij gezet wegens beschuldigingen van corruptie. Li Shangfu en Wei Fenghe zijn uit de partij gezet wegens “ernstige schendingen van de partijdiscipline en de wet”, meldde het staatspersbureau Xinhua donderdag.

Lees meer »