Politie zet traangas en rubberkogels in tegen manifestanten in Nairobi

In Kenia heeft de politie donderdag traangas ingezet tegen groepjes manifestanten in het zakencentrum van de hoofdstad Nairobi. Er werd ook geschoten met rubberkogels om de menigte uiteen te drijven. Dat hebben onder meer journalisten van het Franse persagentschap AFP vastgesteld.

 

Meer krantenkoppen in België

Bakkerij Laurens in Varsenare zwaait Leentje uit na 42 jaar dienst: “Ze werkte hier al toen wij nog niet geboren waren”

Groot feest zondag bij bakkerij Laurens in Varsenare. Na maar liefst 42 jaar achter de toonbank werd Leen ‘Leentje’ Willems er feestelijk uitgezwaaid met wat bijna een dorpsfeest mag genoemd worden. “Leentje werkte hier voor drie opeenvolgende uitbaters. Ze zorgde ook mee voor onze kindjes en we noemden haar vaak onze ‘plusmama’”, zegt bakkersvrouw Melissa Vande Ryse van bakkerij Laurens,

Lees meer »

CD&V Wervik zoekt nog drie vrouwen, ex-directeur ’t Veer Herman Wenes en ex-voetballer Brecht Verstraete verrassende nieuwkomers op lijst

Als eerste partij in Wervik stelde CD&V haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Er ontbreken nog drie vrouwen. Opvallende namen bij de nieuwkomers zijn ex-voetballer Brecht Verstraete uit Kruiseke en Herman Wenes uit Geluwe, gewezen stichter en directeur van maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen. De ambitie bij CD&V ligt duidelijk hoog.
The post CD&V Wervik zoekt nog

Lees meer »

Rammstein spartelde bij zonlicht, maar werd net als horror en porno steeds lekkerder bij nacht

Het mocht weer ranzig. Een grote baby stierf in de vlammen van een kinderkoets. Met ‘Pussy’ keerde een klassieker uit ballingschap terug en de fallus werd een kanon, maar sproeide als vanouds. Zanger Till Lindeman torste vorig jaar in Brussel nog een vermoeden van seksueel roofdier. In Oostende kwam Rammstein zonder zorgen. En aanvankelijk ook zonder ‘stürm’ en al helemaal

Lees meer »

Koen Van Hout is vanaf 1 augustus de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix

Koen Van Hout wordt de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix in Knokke. Hij brengt 25 jaar ervaring mee van de Mercedes Group, waar hij diverse functies bekleedde in marketing, sales, aftersales, logistiek en algemeen management.
The post Koen Van Hout is vanaf 1 augustus de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit is “Manta Ray”: opvallende nieuwe Amerikaanse onderwaterdrone gespot op Google Maps

Een futuristisch uitziend prototype van een bijzondere en grote nieuwe Amerikaanse onderwaterdrone is door enkele opmerkzame mensen gespot op Google Maps, aangemeerd bij een kade van de marinebasis Port Hueneme in Californië. De satellietbeelden van de onderwaterdrone met de klinkende naam “Manta Ray” gaan viraal op sociale media. Maar wat is dit ding? En belangrijker: wat kan het?

Lees meer »

‘Temptation’ Megan stelt haar nieuwe vriend Oliver voor: “Zijn eerste relatie, maar hij is op alle vlakken perfect”

“Wat ik nu voel: dat heb ik écht nog nooit eerder meegemaakt.” Wie er nog aan twijfelde: Megan Desaever is verliefd. De realityster uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ verloor haar hart aan Oliver, die ze leerde kennen op vakantie op Ibiza. In dit interview vertelt de Belgische beauty hoe die ontmoeting tot stand kwam, wat

Lees meer »

Ook tweede concertdag Rammstein verliep vlot: “Het zomerseizoen in Oostende is officieel ingezet”

De politie van Oostende blikt zeer tevreden terug op twee Rammstein concerten dat ook vrijdag 47.500 bezoekers verwelkomde. Met kleine bijsturingen in de signalisatie, verliep het verkeer nog vlotter dan tijdens de eerste dag.
The post Ook tweede concertdag Rammstein verliep vlot: “Het zomerseizoen in Oostende is officieel ingezet” appeared first on KW.be.

Lees meer »