Ook buitenlandse media zagen Rode Duivels beneden niveau: “Bizar om te zien hoe negatief België speelde”

 

“Via de achterdeur”, “Een verschrikkelijk België”, “Te afhankelijk van hun meest Kuifje-achtige figuur”: met het 0–0-gelijkspel tegen Oekraïne hebben de Rode Duivels ook in het buitenland geen harten veroverd. “België heeft geen schijn van kans, als het op deze manier voortdoet.”

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG NEDERLAND-OOSTENRIJK. Malen voorlopig de gebeten hond: na z’n owngoal laat hij nu de gelijkmaker liggen

Onze noorderburen kijken in hun laatste groepswedstrijd Oostenrijk in de ogen. Nederland is intussen zeker van een plekje in de achtste finales van het EK. Maar Oranje wil zich ongetwijfeld kronen tot groepswinnaar, daarvoor rekent het alvast op aanvaller Memphis Depay. “Zonder een goede Memphis zal het moeilijk zijn om ver te komen”, vertelde Koeman op de persconferentie.

Lees meer »

Niko Geldhof van Vooruit na politieke sabbat van tien jaar in ere hersteld met vierde plaats op lijst gemeenteraadsverkiezingen Oostende

Met de keuze voor Niko Geldhof op plaats vier herstelt Vooruit hem in ere na een politieke sabbat van 10 jaar. “Ik was de laatste echte schepen van Toerisme”, zegt Geldhof, die enkele duidelijke plannen heeft. Vooruit Plus herstelt hem in ere.
The post Niko Geldhof van Vooruit na politieke sabbat van tien jaar in ere hersteld met vierde

Lees meer »

Kim Clijsters (41) zit al vroeg in de perimenopauze. Gynaecoloog: “Bij 1 procent van de vrouwen zelfs nóg vroeger”

Gewezen toptennisster Kim Clijsters zit in de perimenopauze en deelt dat in een ongewoon intiem filmpje op sociale media. Opmerkelijk is haar leeftijd: Clijsters is nog maar 41. Maar wat is de perimenopauze nu juist en waarom treft het Clijsters op die leeftijd al? Twee gynaecologen geven extra uitleg: “41 is inderdaad jong, maar het komt wel vaker voor.”

Lees meer »

“Zo goed zijn ze eigenlijk niet”: Van Gerwen ook na afstraffing niet onder de indruk van duo Huybrechts-Van den Bergh

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft Van den Bergh de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de

Lees meer »

Stroompanne bij Cambio opgelost: autodelen in Vlaanderen wordt hervat

Autodeel-bedrijf Cambio lag zondag urenlang plat. Hierdoor was het nergens in Vlaanderen nog mogelijk om deelauto’s te gebruiken. Rond 14.30 uur werd het probleem verholpen en kon het autodelen weer hervatten. “Door het slechte weer in Duitsland was er een grote stroompanne”, klinkt het bij Geert Gisquière, directeur van Cambio.

Lees meer »

Succesvolle jubileumeditie Feest van het Paard onder stralende zon: “Opnieuw sfeer en gezelligheid voor jong en oud”

De vzw Folkloristische Paardenkoersen vierde maandag 24 juni haar 110de editie. De jubileumeditie lokte opnieuw heel wat toeschouwers en enthousiastelingen naar het Feest van het Paard in Krombeke. De organisatie pakte voor de 110de editie weer uit met een namiddagprogramma. Onder een stralende zon werd de verjaardagseditie een mooi succes.
The post Succesvolle jubileumeditie Feest van het Paard onder

Lees meer »