Nasdaq sluit hoger af

21:46 De Amerikaanse beurzen sloten hoger. Walgreens en Levi Strauss kregen een pandoering. 

Meer krantenkoppen in België

Franse analisten kraken België af: “Als iemand mij het plan van Tedesco kan uitleggen, nodig ik die graag uit”

Eerder diablotins in plaats van diables. Duiveltjes in plaats van Rode Duivels. Zo verwijzen de Franse analisten en gewezen internationals Christophe Dugarry (52 jaar, 55 interlands) en Emmanuel Petit (53 jaar, 63 interlands) naar de Rode Duivels voor de clash van maandagavond tegen ‘Les Bleus’ (18u). “De Belgen slaan de bal compleet mis op dit EK.”

Lees meer »

Kregen natuurverenigingen onterecht subsidies om gronden aan te kopen? “Als Europa vindt van wel, moeten ze mogelijk miljoenenbedrag terugbetalen”

Kregen 3 natuurverenigingen onterecht subsidies om gronden aan te kopen? Een vzw die de belangen van grondbezitters verdedigt, denkt alvast van wel en diende daarom een klacht in bij de Europese Commissie. Volgens de vzw gebruiken de natuurverenigingen het geld ook om zelf geld te verdienen. De natuurverenigingen reageren dat ze het geld enkel gebruiken om aan natuurbeheer te doen.

Lees meer »

Autosalon vindt dan toch plaats in januari 2025

Na een jaar afwezigheid zal het Brusselse autosalon volgend jaar plaatsvinden in januari, de traditionele ‘salonmaand’. Door een verplaatsing van een ander evenement in Brussels Expo kan de 101e editie van de Brussels Motor Show alsnog van start gaan op 10 januari in plaats van 14 februari. Dat meldt organisator Febiac woensdag in een persbericht.

Lees meer »

Internationale voedselwaakhond waarschuwt voor hoog risico op hongersnood in Gaza: “Extreem menselijk lijden, situatie is catastrofaal”

Zolang het geweld in Gaza voortduurt en humanitaire hulp beperkt wordt, blijft het risico op een hongersnood hoog. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de internationale monitororganisatie IPC. Bijna een half miljoen Gazanen (22 procent van de bevolking) wordt geconfronteerd met een "catastrofale voedselonzekerheid". "Alleen een staakt-het-vuren en permanente humanitaire toegang tot de gehele Gazastrook kan het risico op

Lees meer »