LIVEBLOG RODE DUIVELS. Geen training, wel recuperatie voor Duivels – Meunier heeft plannetje om Mbappé af te stoppen

De Rode Duivels blijven na de (weinig overtuigende) kwalificatie voor de achtste finales nog even in Duitsland. Daags na het scoreloze gelijkspel tegen Oekraïne staat er vooral recuperatie op het programma. ‘s Middags sprak Thomas Meunier, die pas enkele dagen weer bij de selectie is, met de pers. 

Meer krantenkoppen in België

Studentes openen zomerbar d’Achternoene vlakbij Biekorf

Op vrijdag 5 juli openen Shaday Van der Vennet (20) en Catho Verhelst, twee studentes aan de lerarenopleiding in Brugge, de zomerbar d’ Achternoene bij de Biekorf in Brugge. “Zoals de naam al aangeeft zijn we vooral in de namiddag open”, zegt Shaday. “We bieden ook een podium aan jongeren die willen optreden.”
The post Studentes openen zomerbar d’Achternoene

Lees meer »

LIVE SPANJE-GEORGIË (21u). David tegen Goliath: Spanjaarden met ‘wonderboy’ Yamal nemen het op tegen EK-debutant

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Opendeurdag van seksclub in Hoogstraten lokt duizenden nieuwsgierigen: “Het idee voor dit bezoek kwam van mijn schoonmoeder”

De opendeurdag van seksclub Club Amai in Hoogstraten heeft duizenden nieuwsgierigen gelokt. Er waren rondleidingen voorzien in de verschillende ruimtes, om mensen een beeld te geven van hoe het eraan toe gaat in zo’n club. "Ik wou graag eens zien wat er hier gebeurt, de hygiëne en alles wat erbij komt kijken, en ik ben aangenaam verrast", zegt één van

Lees meer »

N-VA Middelkerke trekt met eigen lijst naar kiezer zonder Lijst Dedecker

De lokale N-VA-afdeling in Middelkerke zal in oktober met een eigen lijst deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen, zonder Lijst Dedecker. Dat heeft de partij maandagavond besloten. In de gemeente werd gesproken over een samengaan van beide partijen, maar dat wordt nu uitgesloten.
The post N-VA Middelkerke trekt met eigen lijst naar kiezer zonder Lijst Dedecker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordaantal Belgen bezit tweede woning

Al 1,15 miljoen Belgen hebben naast hun eigen woning nog een tweede pand in eigendom. Dat waren er nog nooit zoveel. In vergelijking met 2022 gaat het om een toename met 7 procent, tegenover 2019 zelfs om een klim met 16 procent. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Tijd donderdag op basis van een studie van BNP Paribas Fortis.

Lees meer »

Lichtere, scherpere en sterkere Remco Evenepoel is klaar voor zijn Tourdebuut: “Top vijf de ambitie, podium de grote droom”

Nog drie dagen en het is zover. Dan maakt Remco Evenepoel (24) zijn langverwachte debuut in de Tour de France. Met grenzeloze eerbied voor de grootste en belangrijkste koers ter wereld, vaak hard en meedogenloos. Maar ook met opgekrikt zelfvertrouwen sinds de Dauphiné, klaar voor de strijd. “Eén à anderhalve kilo lichter maakt al snel tien, vijftien watt winst en

Lees meer »