Kinderen hebben echte vrije tijd nodig om creatief te zijn: “Laat ze met hun eigen ideeën aan de slag, dan amuseren ze zich echt”

Een veegborstel kan een paard worden of een microfoon om in te zingen. Zolang ze maar van die smartphone wegblijven, of niet? Hoe kinderen stimuleren om de komende twee maanden creatief te zijn? “Stuur niet te veel.”

 

Meer krantenkoppen in België

Southgate en Engelse spelersvrouwen bekogeld met bier en andere projectielen: grimmige sfeer bij Engeland

Moesten de Rode Duivels het na de alles behalve zaligmakende draw tegen Oekraïne doen met boegeroep, dan was de reactie van de Engelse fans na de trieste bedoening tegen Slovenië (0-0) nog wat anders. Niet alleen bondscoach Gareth Southgate kreeg bierbekers naar zich gegooid toen hij de fans ging bedanken, ook de Engelse spelersvrouwen zagen hoe “vanuit alle hoeken” bekers

Lees meer »

Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag”

De Proeverie, daar worden voortaan de wijnen van het wijndomein Cense de l’Alouette in de Naaikorfstaat in Nieuwkerke geschonken en geproefd. In het najaar opent wijnboer Jan Staelens op zijn domein het belevingsmuseum Mine E Win.
The post Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Regenploeg” zorgt er met nieuwe Duitse techniek voor dat terreinen Sunrise Festival in de Lilse Bergen droog liggen 

Sunrise Festival, het dancefestival in de Lilse Bergen, bereidt zich voor op drassig weer. De afgelopen 3 weken was er dag een nacht een zogenaamde "regenploeg" in de weer om ervoor te zorgen dat alle terreinen droog liggen. Die ging aan de slag met een nieuwe luchtdruktechniek. De organisatie heeft ook enkele preventieve maatregelen genomen, zoals een verbod op partytenten.

Lees meer »

Ook ex-vrouw van failliete en dolende Bradley Wiggins trekt aan de alarmbel: “Dit is verschrikkelijk tragisch”

Met ‘Sir’ Bradley Wiggins (44) gaat het van kwaad naar erger. Nadat de Tourwinnaar van 2012 recent failliet is verklaard door de districtsrechtbank van Lancaster, slaakt na zijn advocaat nu ook zijn ex-vrouw een noodkreet. Ook zij zegt dat de in Gent geboren Brit al zijn bezittingen kwijt is en geen dak meer boven het hoofd heeft. “Door de complete

Lees meer »