KIJK. Ontdekt Mieke duistere geheim van Joris? ‘Familie’ bereikt kookpunt tijdens seizoensfinale

Het 33ste seizoen van ‘Familie’ nadert stilaan zijn climax. Op vrijdag 28 juni staat de langverwachte seizoensfinale op het programma. Die finale kondigt zich nu al aan als de meest explosieve in jaren. Is het einde van de familie Van den Bossche in zicht? Komt het geheim van Joris eindelijk boven water? En wat gebeurt er met Louise? 

Meer krantenkoppen in België

Volgens Amerikaans Hooggerechtshof geniet Donald Trump “absolute immuniteit” voor daden binnen zijn functie als president, maar niet voor private handelingen

Het Amerikaanse Hooggerechtshof geeft oud-president Trump deels gelijk in zijn vraag om immuniteit te krijgen voor zijn rol bij de bestorming van het Capitool. Hij zou volgens het Hof immuun zijn voor wat hij als president heeft gedaan, maar niet voor wat hij als privé-persoon heeft gedaan. De aanklagers moeten dus kunnen aantonen dat hij zijn daden buiten zijn functie

Lees meer »

Geslaagd openingsweekend van zomerbar Bardos in Ardooie: “Gezelligheid en wat nostalgie”

Er is weer leven in de voormalige brouwerij Vanden Bussche. Het openingsweekend van zomerbar Bardos zit erop. Zomeren deed het er nog niet, maar aan gezelligheid ontbreekt het alvast niet. En ook de buren zijn tevreden, want er is geen overlast.
The post Geslaagd openingsweekend van zomerbar Bardos in Ardooie: “Gezelligheid en wat nostalgie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tegen de trend in blinken Mohammed (10) en Miel (10) uit op de Vlaamse toetsen: “Engels heeft hij zichzelf geleerd. Nu begint hij ook aan Frans”

Nu minder dan 3% van de Vlaamse kinderen een topscore haalde op de Vlaamse toetsen, vonden wij het hoog tijd om op zoek te gaan naar die zeldzaam geworden bollebozen. Wat maakt dat zij wel topprestaties neerzetten, tegen de trend in? “Mijn oudste dochter is slim en volgt Latijn. Maar Mohammed – dat is niet meer normaal.”

Lees meer »

WEERBERICHT. Tot 28 graden vandaag, morgen nog warmer en ook de eerste week van de zomervakantie krijgen we mooi weer

We krijgen warm zomerweer vandaag. De temperaturen lopen op tot 28 graden. Morgen wordt het nog warmer. “Het wordt warmer en warmer, we bouwen op richting woensdag”, zegt onze weervrouw Jill Peeters. Vanaf donderdag krijgen we dan weer enkele buien en onweer. In het weekend blijft het wel droog en ook volgende week is de zon weer van de partij.

Lees meer »

Amerikaanse kranten genadeloos over Biden, New York Times roept hem op zich terug te trekken

The New York Times roept Joe Biden in een vrijdag gepubliceerd redactioneel commentaar op zich terug te trekken uit de presidentsverkiezingen. Volgens de meest gezaghebbende krant in de Verenigde Staten toonde de 81-jarige Amerikaanse president in zijn uitzonderlijke zwakke optreden donderdagavond, in het eerste debat met zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump, aan dat hij niet meer geschikt is om het

Lees meer »