Joppe De Roeck uit De Haan genoot van zon, zee én strand, én vertrekt naar huis met foto bij Marie Verhulst van ‘Samson & Marie’

De vijftienjarige Joppe De Roeck uit De Haan beleefde een mooie dag op het strand van De Haan. Joppe vertoefde daar in leuk vrouwelijk gezelschap. De namiddag sloten ze plots af met een foto bij Marie Verhulst, bekend van ‘Samson & Marie’, maar ook van de Play4-reeks ‘De Verhulstjes’.

Joppe verliet de schoolbanken in het O.L.V. College Petrus en Paulus in Oostende, waar hij tot eind juni in het derde middelbaar zat. Vanaf begin september zal hij terug met de tram van De Haan naar Oostende rijden om dan als student in het vierde middelbaar te beginnen. In de voorbije dagen genoot Joppe al van zijn vakantie aan zee. Ver moet hij daarvoor niet gaan, want de jongeman woont dichtbij de kust van De Haan. Hij was in het gezelschap van jonge vrouwen. Vriendinnen? “Die meisjes verblijven hier aan zee, maar zijn niet van onze provincie. Ze zijn tijdelijke buren van me en we doen wel vaak iets samen. We gingen ook al eens samen in de zee en zagen blauwe algen die licht gaven. Dat was echt prachtig. Maar ik ken hen dus nog maar net”, geeft hij toe.

Joppe tussen zijn vrouwelijke harem, én ook Marie Verhulst. © PADI

Terwijl Joppe en de meisjes aan het zonnen waren, was er even verderop op het strand veel bedrijvigheid. Studio 100 begon immers met de clipopname van de nieuwe single ‘Naar Zee’ van Samson & Marie. Naargelang het uur vorderde, kwamen er méér personages langs om mee te spelen. Natuurlijk mocht ook Marie niet ontbreken. Joppe trok zijn stoute schoenen aan en vroeg om een foto, samen met zijn vrouwelijk gezelschap. “Vroeger keek ik vaak naar ‘Samson & Gert. Nu niet meer. Eerlijk, ik zag nog nooit een aflevering van ‘Samson & Marie’. Ik ken Marie Verhulst wel van het programma ‘De Verhulstjes’. Eerder had ik al een gevoel dat ze daar zou zijn. Ik ging immers wandelen met mijn hond en ik zag het busje van ‘Samson & Marie’ staan. Toen had ik nog niet door dat het voor een opname was. Dat had ik pas door toen ik met mijn buren naar het strand ging. Het was zeer speciaal om het mee te maken, zeker omdat je niet zou verwachten dat het in De Haan zou gefilmd worden. Je zou eerder denken aan de badstad Oostende of andere nog grotere badsteden. Het was wel leuk van dat eens van dichtbij mee te maken”, besluit Joppe die dichtbij het strand woont, en aan watersport en taekwondo doet. (PADI)

De nieuwe single ‘Naar Zee’ komt uit op woensdag 3 juli én de clip op vrijdag 5 juli

The post Joppe De Roeck uit De Haan genoot van zon, zee én strand, én vertrekt naar huis met foto bij Marie Verhulst van ‘Samson & Marie’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE SPANJE-GEORGIË. Achterstand komt als donderslag bij heldere hemel, klaart het voor rust nog op voor de Spanjaarden?

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

De eerste Tour van Merckx door de ogen van onze analist Michel Wuyts: “In 1969 waren mensen zo verlangend als in 2024”

55 jaar na Eddy Merckx begint Remco Evenepoel vandaag aan zijn eerste Tour de France. Daarom duikt onze wieleranalist en -commentator Michel Wuyts in de archieven en haalt hij herinneringen op aan het Tourdebuut (en de eerste eindzege) van Merckx. “Die nacht heeft Neil Armstrong voet op de maan gezet. Ik zag het in de roes van Merckx. En vond

Lees meer »

LIVE ZWITSERLAND – ITALIË (18u). Spalletti rekent op Bastoni en Mancini in de defensie, geblesseerde Dimarco haakt af

Zwitserland kon op dit EK voetbal tegen Duitsland even dromen van groepswinst, maar de 1-1 van Füllkrug verwees hen naar de tweede plaats. Bij de Italianen was het dan weer bibberen tot in het absolute slot: Zaccagni trapte zijn ploeg tegen Kroatië pas in de laatste minuut naar de tweede plaats in hun groep. Kunnen de troepen van Spalletti zich

Lees meer »

Acteur Guillaume Devos werd tien jaar lang gestalkt. Voor het eerst praat hij: “Die vrouw heeft tien jaar van mijn leven afgepakt”

“Overal waar ik kwam, keek ik over m’n schouder. Ze stuurde me kleren, schreef me zeven brieven per dag en thuis durfde ik niet eens het licht aansteken want dan wist ze dat ik er was.” Tien jaar lang werd acteur Guillaume Devos (42) gestalkt door een vrouw. Voor het eerst vertelt hij daarover. “Elke seconde was ik bang dat

Lees meer »

Socialistisch ziekenfonds pleit voor betere terugbetaling van medicatie tegen ADHD: “Mensen vallen uit de boot”

Het socialistisch ziekenfonds Solidaris pleit ervoor om medicatie tegen ADHD beter terug te betalen. Nu worden alleen de meest gebruikte geneesmiddelen deels terugbetaald door de ziekteverzekering, maar daardoor krijgen patiënten niet altijd het medicijn voorgeschreven dat voor hen het best werkt en de minste bijwerkingen veroorzaakt. Kiezen ze toch voor een niet-terugbetaald geneesmiddel, dan kunnen de kosten oplopen.

Lees meer »

Jeremy (29) en Maité (28) kunnen weer in woning na trouwcadeau van 2.000 bierbakken: “We ruimen 360 bakken per uur”

“We ruimen in etappes.” Jeremy Desmet (29) en Maité Beernaert (28) zijn druk in de weer om hun huis in Zandvoorde bij Zonnebeke te bevrijden uit de burcht van 2.000 bierbakken, een trouwcadeau van hun vrienden. “We hadden geluk: bij onze thuiskomst was de voorgevel al omgewaaid.”
The post Jeremy (29) en Maité (28) kunnen weer in woning na

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Zal premier van alle Fransen zijn”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »

Opschudding in Middelkerke: Lijst Dedecker en N-VA trekken in oktober elk apart naar de kiezer

Opschudding aan de kust, want maandagavond heeft de lokale N-VA-afdeling in Middelkerke unaniem beslist om apart op te komen bij de lokale verkiezingen. Bijgevolg staan Lijst Dedecker en N-VA in oktober lijnrecht tegenover elkaar in de strijd om de sjerp in de badstad. Dat burgemeester Jean-Marie Dedecker de deur openhoudt voor lokale samenwerking met het Vlaams Belang, stoot de N-VA’ers

Lees meer »