Jarenlange celstraffen voor overvallers die ex-hoofdredacteur VTM Nieuws Klaus Van Isacker permanent gehoorverlies bezorgen

Twee jongemannen die verschillende mensen met geweld hadden beroofd, zowel in Brussel als in Oostende, zijn donderdag door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot gevangenisstraffen van 50 maanden. Een van hun slachtoffers, journalist Klaus Van Isacker, kampt nog steeds met de gevolgen van de overval.

 

Meer krantenkoppen in België

GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar

Na 28 schooljaren nam Katrien Piessens afscheid van de school op de Kruipuit. Zij heeft nog zoveel plannen voor de toekomst dat ze, nu ze met pensioen is, geen tijd zal hebben om zich te vervelen.
The post GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier maanden na huwelijksfeest verwachten Kristel en Regi eerste kindje samen: “Ik sta ervan versteld hoeveel sneller mijn buik nu groeit”

In een post over hun ‘MINI’ sunbreak kondigden Regi en Kristel dinsdag aan dat ze samen een eerste kindje verwachten. Regi’s – nog altijd kersverse – echtgenote reageert vanuit Spanje op het heuglijke nieuws: “Regi is in volle overtuiging dat het een jongen wordt, maar weet niet goed hoe hij met jongens moet omgaan.”

Lees meer »

Aantal verkeersdoden op onze wegen voor het eerst in 2 jaar gedaald

Voor het eerst in 2 jaar is het aantal verkeersongevallen, en daarbij ook het aantal gewonden en doden, gedaald op de Belgische wegen. In 2023 verloren 501 mensen het leven op onze wegen. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van Statbel, het Belgische statistiekbureau. In Brussel en Vlaanderen zijn de verkeersongevallen gedaald met 9,5 procent en 2,2 procent. Wallonië

Lees meer »

Algerijn (48) krijgt celstraf nadat hij caféganger verwond met stoel in Oostende

Een 48-jarige man met Algerijnse nationaliteit is voor de correctionele rechtbank in Brugge veroordeeld tot een celstraf van vier maanden en een geldboete van 400 euro. De veertiger viel in het voorjaar van 2023 een caféganger in Oostende uit het niets aan met een barkruk. Het slachtoffer raakte daardoor even werkonbekwaam door een gebroken rib.
The post Algerijn (48)

Lees meer »

Autosalon vindt dan toch plaats in januari 2025

Na een jaar afwezigheid zal het Brusselse autosalon volgend jaar plaatsvinden in januari, de traditionele ‘salonmaand’. Door een verplaatsing van een ander evenement in Brussels Expo kan de 101e editie van de Brussels Motor Show alsnog van start gaan op 10 januari in plaats van 14 februari. Dat meldt organisator Febiac woensdag in een persbericht.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar gaat vol voor kwalificatie: “Moeten er van bij de start in geloven”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Park in Ruiselede zomert twee maanden lang

Vorige maand opende burgemeester Greet De Roo (RKD) het Park voor de start van een zomer vol activiteiten. Er staat alleszins veel muziek geprogrammeerd.
The post Park in Ruiselede zomert twee maanden lang appeared first on KW.be.

Lees meer »