Hij woonde vlak bij slachtoffers en pronkte op sociale media met foto’s van zichzelf: wie is de derde Belg die werd opgepakt in moorddossier Tenerife?

De derde Belg die op Tenerife werd opgepakt voor de moord op Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66) krijgt nu ook een gezicht. Massimo N. woonde op amper 150 meter van de twee Vlaamse slachtoffers.

 

Meer krantenkoppen in België

Poperingse speelpleinwerkingen zoeken jong geweld

Deze zomer starten in Poperinge opnieuw acht speelpleinwerkingen op. Er wordt nog dringend gezocht naar extra animatoren om de zomer goed te laten verlopen.
The post Poperingse speelpleinwerkingen zoeken jong geweld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Overheid betaalt 100.000 euro aan verkeerde persoon: “Hoe is het mogelijk dat zo veel geld zo lang op die foute rekening bleef staan?”

Inga Verhaert, gemeenteraadslid voor Vooruit in Kalmthout, heeft ontdekt dat het Agentschap Opgroeien meer dan 100.000 euro uitbetaalde aan kinderopvang ’t Heidetreintje, in plaats van aan het OCMW. Het geld was bestemd voor meerdere onthaalouders, maar kwam bij één persoon terecht en bleef enkele maanden op diens rekening staan. “Hoe is dat in godsnaam mogelijk?”

Lees meer »

“Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28) en Jérémy (29) ommuren huis met 2.000 bierbakken als trouwcadeau

West-Vlaamse woningen werden afgelopen maand verbouwd met bierbakken en deze huwelijksgeschenken groeiden telkens in omvang. Het record staat nu in Zandvoorde: maar liefst 2.000 bierbakken rond de volledige woning van Jérémy Desmet (29) en Maïté Beernaert (28). “Wij wilden niet onderdoen”, aldus hun vrienden.
The post “Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28)

Lees meer »

Kurt (60) opent zaterdag nieuwe meubelzaak Blanco in Harelbeke: “Mijn zoon Axell voert mijn ontwerpen en creaties uit”

Dit weekend opent de nieuwe meubelzaak Blanco de deuren aan de Kortrijksesteenweg 279 in Harelbeke. De drijvende kracht achter de exclusieve outdoormeubelen is ontwerper Kurt Velghe, die samen met zijn zoon Axell (29) de zaak runt.
The post Kurt (60) opent zaterdag nieuwe meubelzaak Blanco in Harelbeke: “Mijn zoon Axell voert mijn ontwerpen en creaties uit” appeared first on

Lees meer »

Staycation in Kortrijk: Agenda loopt over van evenementen en activiteiten voor jong en oud

Kortrijkzanen die niet op reis gaan, zullen zich deze zomer niet vervelen in onze stad en deelgemeenten. Sportwedstrijden, wandel- en fietstochten, stadsdetectivespel, festivals, zomermarktjes, en meer. “Kortrijk is dé centrumstad waar elk weekend wat te beleven valt”, zegt Ruth Vandenberghe, schepen van Stadsmarketing en Toerisme.
The post Staycation in Kortrijk: Agenda loopt over van evenementen en activiteiten voor jong

Lees meer »

Illegaal krijgt 25 maanden cel voor hele resem diefstallen aan de kust: “Hij kampt met mentale problemen”

Een 49-jarige Algerijn heeft voor de Brugse rechtbank 25 maanden cel gekregen voor een resem diefstallen aan de kust en in Antwerpen. Salah B. schuwde het geweld niet. Het parket had achttien maanden cel gevorderd.
The post Illegaal krijgt 25 maanden cel voor hele resem diefstallen aan de kust: “Hij kampt met mentale problemen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen roept werkneemsters op om zich te laten testen op borstkanker

Met infosessies over borstkankerscreening wil het maatwerkbedrijf ’t Veer helpen om het bewustzijn bij zijn vrouwelijke werknemers rond borstkankerpreventie te vergroten. De infosessies gebeurden met de steun van de borstverpleegkundige van AZ Delta Menen.
The post Maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen roept werkneemsters op om zich te laten testen op borstkanker appeared first on KW.be.

Lees meer »