Franse uitvinder en producent van metalen winkelkarretjes Caddie in vereffening

De Franse producent van de bekende winkelkarretjes Caddie is in vereffening. Twee kandidaat-overnemers hebben wel interesse in een doorstart. 

Meer krantenkoppen in België

Man gaat vrijuit voor resem auto-inbraken en diefstal aan kust door… persoonsverwisseling

Een 39-jarige Tunesiër is voor de Brugse strafrechtbank vrijgesproken voor een resem inbraken in voertuigen. Youssef W. hield met succes vol dat er sprake was van een persoonsverwisseling. In de zaak kreeg een andere beklaagde wél een fikse straf.
The post Man gaat vrijuit voor resem auto-inbraken en diefstal aan kust door… persoonsverwisseling appeared first on KW.be.

Lees meer »

Toerist krast voornaam in muur van villa op archeologische site Pompeï en wordt op heterdaad betrapt: “Ronduit onbeschaafde daad”

Een toerist uit Kazachstan heeft zijn naam geklad op een muur van een villa op de archeologische site van Pompeï, de Romeinse stad die ongeveer 2.000 jaar geleden volledig verwoest werd nadat de Vesuvius-vulkaan uitbarstte. De man werd op heterdaad betrapt terwijl hij in drukletters ‘ALI’ kerfde in de muur. De toerist werd bij de lurven gevat door veiligheids- en

Lees meer »

Speedpedelecs dan tóch toegelaten langs alle groene assen

Speedpedelecs zijn nu toch welkom langs alle groene assen. Die beslissing viel slechts twee weken nadat er specifieke verbodsborden werden geplaatst op de assen waar er – ondanks een al langer geldend verbod – nog steeds veel ultrasnelle e-bikes rijden. Er zijn heel wat voorstanders van deze regel, maar er klinkt ook kritiek.
The post Speedpedelecs dan tóch toegelaten

Lees meer »

Onthaalmoeder (45) uit Waregem die vijf maanden oude baby dooreen schudde moet anderhalf jaar naar de gevangenis

De Waregemse kinderverzorgster G.S. (45) is ook in beroep veroordeeld tot 18 maanden cel voor het dooreenschudden van een vijf maanden oude baby. “Het is voor het hof duidelijk dat de beklaagde A. bewust hardhandig heeft geschud.”
The post Onthaalmoeder (45) uit Waregem die vijf maanden oude baby dooreen schudde moet anderhalf jaar naar de gevangenis appeared first on

Lees meer »