Frankrijk boven in NBA draft, Bronny James en Ajay Mitchell nog niet gekozen

Ajay Mitchell (22). Remember the name. De kans is groot dat onze landgenoot donderdagnacht gedraft wordt door een NBA-team. Woensdagnacht werd Zaccharie Risacher, een 19-jarige Fransman, als first pick gekozen door de Atlanta Hawks. 

Meer krantenkoppen in België

Jo De Marez stopt bij Club Brugge en wordt TVJO voor RC Harelbeke: “Wou mijn kinderen zien opgroeien”

RC Harelbeke heeft Jo De Marez losgeweekt bij landskampioen Club Brugge, waar hij sportief verantwoordelijke was voor de U8 tot de U12. Vanaf september zal De Marez, praktijkleerkracht in het BUSO, bij de Ratten de functie van jeugdcoördinator vervullen. “Ik wilde niet dat mijn kinderen later zouden zeggen: ‘Mijn papa was er nooit’.”
The post Jo De Marez stopt

Lees meer »

“Het komt goed met hem”: vrouw van Hongaarse spits Varga deelt hartverwarmende foto na akelige botsing en succesvolle operatie

De Hongaarse spits Barnabás Varga (29) is met succes geopereerd. Varga liep in het duel tegen Schotland na een akelige botsing op het EK voetbal – waarbij even voor erger werd gevreesd – diverse botbreuken in het gezicht en een hersenschudding op. Zijn vrouw deelde inmiddels ook een foto, waar ze zijn hand vasthoudt. “Hij heeft rust nodig, maar het

Lees meer »

Onze F1-watcher is in Oostenrijk getuige van spanningen bij Red Bull: “Vader Verstappen weigerde om Horner een hand te geven”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Spielberg? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Over Corinna Schumacher die haar zoon bij de juiste mensen komt promoten, een voorvleugel als wild gerucht, remmen die mogelijks niet remmen en ruzie die weer oplaait bij Red Bull. “Ik heb het helemaal gehad met Christian Horner.”

Lees meer »

Zus van koningin Mathilde debuteert als actrice: “Ik wilde mijn angsten overwinnen”

Hélène d’Udekem d’Acoz (44), zus van koningin Mathilde, heeft een opvallende carrièrewissel gemaakt. De gewezen advocate debuteert als actrice. Het eerste toneelstuk waarin ze de hoofdrol speelt, gaat vanavond in première op het hoog aangeschreven festival van Avignon in Frankrijk. Een opvallende zet voor de gravin, die naar eigen zeggen aan een bijna verlammende verlegenheid lijdt.

Lees meer »

KIJK. Deze BV kon Erik Van Looy niet overtuigen om mee te doen aan ‘De slimste mens’: “Hij wilde liever nieuwe BBQ-technieken leren”

Het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’ gaat pas op 14 oktober van start, maar van de deelnames van Xander De Rycke, Aster Nzeyimana, Bo Van Spilbeeck en Hannelore Knuts zijn we nu al zeker. Wie nog meer meedoet, kan presentator Erik Van Looy (62) momenteel niet vertellen. Wel verklapt hij in de podcast ‘Mid Mid’ wie niet

Lees meer »

Steenrijke Tom en Bill Kaulitz kampen na Tokio Hotel met trauma’s: “Soms denk ik dat ik als baby uit een UFO viel”

Ze zijn terug van – in principe – nooit weggeweest, maar hier in Vlaanderen zijn ze lange tijd van de radar verdwenen. Bill en Tom Kaulitz (34), bekend van de emo-rockband Tokio Hotel, pakken uit met een eigen docu op Netflix. In ‘Kaulitz & Kaultiz’ zijn ze heel wat eerlijker dan destijds in de tienerblaadjes: “Ja, Bill valt op mannen,

Lees meer »

Geen doelpunten, maar toch uitgelaten sfeer op speelplaats van Sint-Bernarduscollege voor wedstrijd van Rode Duivels

De speelplaats van het Sint-Bernarduscollege was woensdagavond opnieuw het decor van een spannende voetbalavond, dit keer voor de wedstrijd tussen Oekraïne en België die eindigde in een 0-0 gelijkspel. Ondanks het ontbreken van doelpunten, bleef de sfeer uitgelaten en vol verwachting.
The post Geen doelpunten, maar toch uitgelaten sfeer op speelplaats van Sint-Bernarduscollege voor wedstrijd van Rode Duivels appeared

Lees meer »

Eddie Murphy werkt nu al aan ‘Beverly Hills Cop 5′

Hoofdrolspeler Eddie Murphy en producent Jerry Bruckheimer werken al aan een vijfde deel in de succesvolle Beverly Hills Cop-serie. Dat melden zij beiden in gesprek met ‘Variety’. Het vierde deel in de reeks, ‘Axe F’, is vanaf 3 juli op Netflix te zien.

Lees meer »