Er kon nog nét een handje voor Martínez af: gefrustreerde Ronaldo foetert op alles en iedereen en trapt flesje weg na wissel

Neen, het was gisterenavond niet de avond van Portugal en meer bepaald Cristiano Ronaldo (39). De superster was tegen Georgië een vat vol frustratie, niet in het minst nadat hij vlak voorbij het uur al gewisseld werd door Roberto Martínez. Een flesje moest eraan geloven. Het moet wel gezegd: CR7 liet zich op een andere manier ook van z’n beste kant zien. 

Meer krantenkoppen in België

De Groene Ronde brengt fietsers langs groene plekken in Roeselare en omgeving

Dinsdagmiddag werd de Groene Ronde Roeselare officieel ingehuldigd. Deze nieuwe fietsroute van 45 kilometer is grotendeels autoluw en verbindt verschillende groengebieden in Roeselare, Hooglede, Staden en Moorslede. “Hier kunnen fietsers zowel genieten van de bruisende shoppingstad als de rust van het omringende platteland”, aldus schepen van toerisme Matthijs Samyn (CD&V).
The post De Groene Ronde brengt fietsers langs groene

Lees meer »

Karin Robert (Groen): “Speelterreinen in Brugge moeten avontuurlijker en ecologischer worden”

Tijdens de gemeenteraad pleitte raadslid Karin Robert (Groen) voor meer avontuurlijke en ecologische speelterreinen in Brugge. Ze kreeg maandagavond de steun van raadslid Ilse Coopman (N-VA), die ook ijvert voor inclusieve speelpleinen.
The post Karin Robert (Groen): “Speelterreinen in Brugge moeten avontuurlijker en ecologischer worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Er kon nog nét een handje voor Martínez af: gefrustreerde Ronaldo foetert op alles en iedereen en trapt flesje weg na wissel

Neen, het was gisterenavond niet de avond van Portugal en meer bepaald Cristiano Ronaldo (39). De superster was tegen Georgië een vat vol frustratie, niet in het minst nadat hij vlak voorbij het uur al gewisseld werd door Roberto Martínez. Een flesje moest eraan geloven. Het moet wel gezegd: CR7 liet zich op een andere manier ook van z’n beste

Lees meer »

Vier maanden na huwelijksfeest verwachten Kristel en Regi eerste kindje samen: “Ik sta ervan versteld hoeveel sneller mijn buik nu groeit”

In een post over hun ‘MINI’ sunbreak kondigden Regi en Kristel dinsdag aan dat ze samen een eerste kindje verwachten. Regi’s – nog altijd kersverse – echtgenote reageert vanuit Spanje op het heuglijke nieuws: “Regi is in volle overtuiging dat het een jongen wordt, maar weet niet goed hoe hij met jongens moet omgaan.”

Lees meer »