Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien”

Een 50-jarige man uit Oekraïne riskeert één jaar cel voor aantasting van de seksuele integriteit en exhibitionisme. Tussen de slachtoffers zat een meisje van 13 jaar en… de agenten die hem naar het commissariaat overbrachten.

Op 19 mei 2024 liep bij de politie van de zone Vlas de melding binnen dat een man zich in de buurt van de groenzone aan de voormalige Vetexfabriek in Kortrijk zichzelf in zijn auto aan het bevredigen was. Een 13-jarig meisje dat met haar fiets langs reed, had dit opgemerkt. Toen de politie ter plaatse kwam, schrok Dmytro R. zich een hoedje. Met open rits sprong hij uit zijn wagen. De agenten namen hem mee voor verhoor naar het politiecommissariaat, maar groot was hun verbazing toen hij zelfs in de combi zijn handelingen verder zette.

“Een verkeerde interpretatie”, ontkende zijn advocaat. “Zijn rits stond nog open. In de combi probeerde hij gewoon tevergeefs om die dicht te krijgen.”

Geen privacy

Ook het exhibitionisme aan de Vetex ontkende hij. “Hij huurt met drie andere landgenoten een kamer en heeft geen privacy”, aldus zijn advocaat. “Om aan zijn behoeften te voldoen, zonderde hij zich even af op een afgelegen plaats. Hij was overtuigd dat niemand hem zou kunnen zien.”

“Er zijn voldoende privéruimtes zoals toiletten die je kan afsluiten als je in de toekomst nog eens je behoeften wil voldoen”, gaf de rechter hem alvast als goede raad mee.

Vonnis op 4 september. (LSi)

The post Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG RODE DUIVELS. Lukebakio: “Lastig en dom die schorsing, maar ik zou het zo opnieuw doen” – Doku: “Links of rechts? De coach beslist”

In hun laatste en beslissende groepswedstrijd nemen de Rode Duivels het op tegen Oekraïne. De Belgen hebben minstens één punt nodig om zich te plaatsen voor de achtste finale. Vandaag trainden de Duivels in de voormiddag, Axel Witsel – nog steeds last aan de lies – bleef binnen op de hometrainer. Nadien spraken Jérémy Doku en Dodi Lukebakio met de

Lees meer »

Autosalon vindt dan toch plaats in januari 2025

Na een jaar afwezigheid zal het Brusselse autosalon volgend jaar plaatsvinden in januari, de traditionele ‘salonmaand’. Door een verplaatsing van een ander evenement in Brussels Expo kan de 101e editie van de Brussels Motor Show alsnog van start gaan op 10 januari in plaats van 14 februari. Dat meldt organisator Febiac woensdag in een persbericht.

Lees meer »

LIVEBLOG ENGELAND-SLOVENIË. Gallagher komt in de ploeg bij de Engelsen, die met zege altijd groepswinnaar zijn

Engeland mag dan wel al geplaatst zijn voor de achtste finales op het EK voetbal, toch loopt het stroef. Tegen Slovenië wil het de groepswinst veiligstellen. Maar: Engeland-Slovenië is ook een belangrijk duel voor onze Rode Duivels. Als Slovenië verliest, is de derde uit onze groep namelijk altijd zeker van de volgende ronde. Denemarken-Servië, de andere match in groep C,

Lees meer »

Gloednieuw AED-toestel bij VTI Oostende redt levens

Directie, stadsbestuur en sponsors huldigden een nieuw AED-toestel in op de gevel van het VTI. Het toestel hangt vlakbij het onthaal in de Stuiverstraat 108 en is toegankelijk voor iedereen.
The post Gloednieuw AED-toestel bij VTI Oostende redt levens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steekpartij in Rijkevorsel: minderjarigen van 16 en 17 jaar oud worden voorgeleid bij jeugdrechter, meerderjarige moet voor onderzoeksrechter verschijnen

In de nacht van zaterdag op zondag is in Rijkevorsel, in de Antwerpse Kempen, een man lichtgewond geraakt bij een incident waarbij ook wapens werden aangetroffen. Het is nog heel onduidelijk wat er exact gebeurde, vijf mensen werden voor verhoor opgepakt. Zondagavond werd beslist dat twee minderjarigen en een meerderjarige worden voorgeleid bij respectievelijk jeugdrechter en onderzoeksrechter.

Lees meer »

Spookschip op Cyprus, koeltorens en een zendmast: waaghalzen die Antwerpse kathedraal beklommen, zijn niet aan hun proefstuk toe

De Duitsers die onlangs de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen beklommen, wagen zich wel vaker aan een gevaarlijke stunt. Uit video’s en foto’s op hun socialemedia-accounts, blijkt dat ze alvast geen last hebben van hoogtevrees. Koel- en andere torens, zendmasten en zelfs een scheepswrak op Cyprus: niks is veilig voor de waaghalzen.

Lees meer »