Duimpjes naar elkaar en knuffel achteraf: Van den Bergh en Huybrechts openen World Cup of Darts (ondanks pak boegeroep) met zege

Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts zijn de World Cup of Darts met een zege begonnen tegen Singapore. Onder leiding van Van den Bergh, die door het publiek uitgejouwd werd, eindigde de partij op 4-2. Het duo dat elkaar duidelijk aanmoedigde, neemt het vrijdagavond op tegen de Filipijnen voor groepswinst. 

Meer krantenkoppen in België

Een bloemetje voor Dorine die haar gezin op de eerste plaats zet

“Ik heb een superdochter”, glundert Dorine Debruyne (60) uit Ruddervoorde als we haar opbellen. “We staan dag en nacht voor elkaar klaar.” Dochter Hanna Lagrou stuurde ons een mailtje dat haar allerliefste mama een bloemetje verdient.
The post Een bloemetje voor Dorine die haar gezin op de eerste plaats zet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze correspondent achter de schermen van het debat tussen Biden en Trump. “We beseften: we hebben geschiedenis meegemaakt”

Onze Amerikacorrespondent Greet De Keyser zat vannacht in het hart van het debat tussen Biden en Trump: in de spin room, de gigantische ruimte waar de wereldpers verzamelde en iedereen ontmoette die iéts te zeggen had over de twee presidentskandidaten. “Biden heeft zijn leeftijd niet mee, maar zo erg had niemand het verwacht”, beschrijft ze hoe het er achter de

Lees meer »

Rommel- en kunstmarkt in Keiem op 30 juni

Op zondag 30 juni organiseert de Koninklijke Harmonie Ste.-Cecilia Keiem naar jaarlijkse gewoonte hun rommel- en kunstmarkt in het dorpscentrum van Keiem. Van ‘s morgens vroeg kan je er snuisteren tussen de kraampjes, op zoek naar verborgen schatten of unieke stukken.
The post Rommel- en kunstmarkt in Keiem op 30 juni appeared first on KW.be.

Lees meer »

Families van slachtoffers 7 oktober dienen klacht in tegen UNRWA

Families van mensen die gedood werden bij de aanval van Hamas in Israël, op 7 oktober vorig jaar, hebben maandag klacht ingediend tegen UNRWA, het VN-agentschap voor de Palestijnse vluchtelingen. De nabestaanden beschuldigen de organisatie ervan bijgedragen te hebben aan het bloedbad, blijkt uit gerechtelijke documenten.

Lees meer »

Beaufortkunstwerk ‘Dancer V’ terug in Blankenberge

Lokaal bestuur Blankenberge en Westtoer, als organisator van Triënnale Beaufort, zijn verheugd dat ‘Dancer V’, het futuristische zeezoogdier van de Franse kunstenares Marguerite Humeau, is teruggeplaatst in Blankenberge. Het kunstwerk maakt sinds 2021 deel uit van het Beaufort Beeldenpark en was de voorbije maanden in herstelling.
The post Beaufortkunstwerk ‘Dancer V’ terug in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gevatte Belg, die op ‘Most Wanted’-lijst stond, wordt waarschijnlijk niet opnieuw berecht

Nicolas Théodorou, die twee jaar geleden in Griekenland werd opgepakt nadat hij op de ‘Most Wanted’-lijst was geplaatst, zal waarschijnlijk niet opnieuw worden berecht in ons land. Op de inleidende zitting voor het hof van assisen in Bergen vorderde het openbaar ministerie dinsdag de onontvankelijkheid als gevolg van overmacht: het dossier van de man is in zeer slechte staat als

Lees meer »

Geen straf, wel schadevergoeding voor verspreiding naaktfilmpje van liefdesrivale: “Ze wou mijn relatie kapotmaken”

Uit wraak omdat een vorige vriendin van haar partner maar naaktfoto’s en -filmpjes naar hem bleef sturen, nam een 32-jarige vrouw uit Kortrijk dan maar zelf het initiatief in handen. Onder een vals Facebookprofiel stuurde ze één van die filmpjes de wijde wereld in. Strafbaar, maar de rechter gaf haar geen straf. Ze moet aan het slachtoffer wel 5.200 euro

Lees meer »