Drie dingen om op te letten wanneer Biden en Trump met elkaar in debat gaan

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Brugse twintiger crasht tijdens joyride met wagen van vrouw die hem onderdak gaf: twaalf maanden voorwaardelijke celstraf

Een 21-jarige Bruggeling heeft van de rechter twaalf maanden voorwaardelijke celstraf gekregen voor een resem diefstallen. Zelfs de vrouw die hem onderdak verschafte, ontzag J.D. niet.
The post Brugse twintiger crasht tijdens joyride met wagen van vrouw die hem onderdak gaf: twaalf maanden voorwaardelijke celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 13.000 bezoekers genieten van 33ste editie Feest in ‘t Park in vernieuwde festivalsetting: “Een onvergetelijke start van de zomer”

Een zomerse en gezellige sfeer, een prachtig vernieuwd park, de opzwepende dansbeats van nationale en internationale artiesten én het inhoudelijk lokaal mondiaal verhaal van Feest in ’t Park lokten zaterdag 13.000 bezoekers naar het Minnewaterpark en het Bargeplein. De derde editie georganiseerd door Brugge Plus en de 33ste editie sinds de start van het mondiaal festival was een groot succes.<br

Lees meer »

Hooggerechtshof VS geeft Trump deels gelijk: president gedeeltelijk immuun tegen vervolging Capitoolrellen. Trump: “Grote overwinning voor grondwet en democratie”

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft met 6 tegen 3 geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

Buurtbewoners en familieleden reageren verslagen na schietpartij in Sint-Gillis: “Het ene moment drink je een koffie op een terras. Het volgende schieten ze je neer”

Bij een schietpartij op een terras van een café afgelopen nacht in Sint-Gillis bij Brussel zijn minstens twee mensen omgekomen. Twee anderen zijn gewond en vechten voor hun leven. Hoewel de zaak veel weg heeft van een drugsafrekening, lijken de slachtoffers op het verkeerde moment op de verkeerde plaats geweest te zijn.

Lees meer »

Sciensano waarschuwt voor toegenomen activiteit van teken

Er is een hoog risico op de aanwezigheid van teken in de natuur. Daarvoor waarschuwt het gezondheidsinstituut Sciensano. De Sciensano-meter, die weergeeft hoe groot het risico is op teken, staat voor het eerst dit jaar in het rood. Dat duidt op een hoog risico en een piekperiode van het tekenseizoen.

Lees meer »

Vliegtuig met Assange aan boord geland op Amerikaans grondgebied

Het vliegtuig met aan boord WikiLeaks-oprichter Julian Assange is woensdag (plaatselijke tijd) geland op het eiland Saipan, dat deel uitmaakt van de Noordelijke Marianen. Die eilandengroep is Amerikaans grondgebied. Om 9 uur (1 uur Belgische tijd) moet Assange voor de rechter verschijnen om de deal met de Amerikaanse justitie te bekrachtigen.

Lees meer »

Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen

Op zaterdag 28 september komen de 50-jarigen, met geboortejaar 1974, samen voor een feestelijke reünie. Iedereen die Meulebeke ademt, is welkom. Het organisatiecomité stond tien jaar geleden al in voor een legendarisch feest voor de 40-jarigen.
The post Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biden geeft toe dat hij “niet meer zo goed debatteert als vroeger”: “Maar als je een klap krijgt, sta je weer op”

Een dag na zijn desastreuze debat tegen Donald Trump (78) heeft de Amerikaanse president Joe Biden (81) een toespraak gehouden op een campagnebijeenkomst in de staat North Carolina. Biden kaartte de kritiek op het “rampzalige” debat aan en gaf toe dat hij “niet meer zo goed debatteert als vroeger”. “Maar ik weet wel hoe ik de waarheid moet zeggen en

Lees meer »

Gerecht wil schot in de zaak: Sven Pichal (45) komt snel voor rechter

Sven Pichal (45) zal op dinsdag 9 juli voor de correctionele rechtbank in Antwerpen verschijnen. Het gerecht wil duidelijk dat er schot in de zaak komt, want pas drie weken geleden kreeg Pichal te horen dát hij voor de rechtbank zou komen. Nu is er dus al een datum geprikt. Maar wat zal er die dag dan precies gebeuren?

Lees meer »

Zorgt botsing voor breuk in jarenlange vriendschap tussen Verstappen en Norris? “Er zijn momenten dat hij te ver gaat”

George Russell pakte de overwinning in Spielberg. Maar in de F1-wereld gaat het vooral om de botsing tussen Verstappen en Norris. Zorgt dat voor een breuk in hun jarenlange vriendschap? “Er zijn momenten dat hij te ver gaat”, klonk het achteraf. Onze F1-watcher volgt hun relatie al jaren van dichtbij. “Het zat eraan te komen, die botsing met Norris, als

Lees meer »