“De Romeo’s mochten alles, wij mochten geen andere acteerjobs aannemen”: waarom Trudy en Pierrot passen voor ‘Familie’-reünie

Waar blijven Trudy en Pierrot? Het is de vraag die menig ‘Familie’-fan zich stelt, nu duidelijk is welke personages een comeback maken in de seizoensfinale waarin de familiereünie van de Van den Bossches centraal staat. Maar liefst vijf acteurs keren even terug, maar de vlieger van oudgedienden Silvia Claes (48) en Guillaume Devos (42) ging letterlijk en figuurlijk niet op. “Wat lachen en knuffels uitdelen? Dat is meer figureren dan acteren”, klinkt het. 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Gevangenenruil: Rusland en Oekraïne wisselen onder meer priesters uit

Rusland en Oekraïne hebben verschillende gevangenen geruild, onder wie ook enkele priesters. De zeldzame ruil van burgers komt na de ruil van tientallen soldaten eerder deze week. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky had vrijdag al bekendgemaakt dat Rusland tien burgers had vrijgelaten. De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben Noord-Korea op de vingers getikt om wapenleveringen aan Rusland.

Lees meer »

Alweer die vrachtwagens

En weer stonden duizenden mensen in de file door een botsing met vrachtwagens. Je kunt niet al die ongevallen over dezelfde kam scheren. De oorzaken zijn divers. Maar moeten we al dat leed en al die files dan zomaar aanvaarden als een noodzakelijk kwaad?

Lees meer »

Aantal gevallen van stalking blijft jaar na jaar stijgen

Het aantal criminele feiten is in 2023 nagenoeg stabiel gebleven in vergelijking met het jaar voordien. Wel zijn er enkele opmerkelijke verschuivingen. Zo nam het aantal woninginbraken en gevallen van internetfraude af. Daartegenover staat dat er meer feiten waren van zakkenrollerij en grijpdiefstallen. Ook het aantal gevallen van stalking bleef toenemen. Dat blijkt uit de jaarcijfers van de federale politie.

Lees meer »

Autosalon vindt dan toch plaats in januari 2025

Na een jaar afwezigheid zal het Brusselse autosalon volgend jaar plaatsvinden in januari, de traditionele ‘salonmaand’. Door een verplaatsing van een ander evenement in Brussels Expo kan de 101e editie van de Brussels Motor Show alsnog van start gaan op 10 januari in plaats van 14 februari. Dat meldt organisator Febiac woensdag in een persbericht.

Lees meer »

Toerist krast voornaam in muur van villa op archeologische site Pompeï en wordt op heterdaad betrapt: “Ronduit onbeschaafde daad”

Een toerist uit Kazachstan heeft zijn naam geklad op een muur van een villa op de archeologische site van Pompeï, de Romeinse stad die ongeveer 2.000 jaar geleden volledig verwoest werd nadat de Vesuvius-vulkaan uitbarstte. De man werd op heterdaad betrapt terwijl hij in drukletters ‘ALI’ kerfde in de muur. De toerist werd bij de lurven gevat door veiligheids- en

Lees meer »

Afscheid van Chef Defensie admiraal Michel Hofman op Dag van de Marine in Oostende

Voor de tweede keer op rij was het Zeeheldenplein in Oostende donderdagnamiddag het decor voor de Dag van de Marine. Er werd afscheid genomen van de Chef Defensie van het Belgisch leger én Oostendenaar admiraal Michel Hofman die er zijn afscheidstoespraak hield en er was ook de officiële commandowissel van het patrouilleschip P902 Pollux.
The post Afscheid van Chef

Lees meer »

Bijna 2 miljard euro blijft achter slot en grendel: 15 jaar later zijn de centen van Michael Jackson nog niet verdeeld

Michael Jackson, de King of Pop, vergaarde een fortuin met zijn muziek, maar stond bij zijn dood in 2009 financieel op wankele benen. Na zijn overlijden hebben de erfgenamen van Michael Jackson zijn schulden aangepakt en zijn nalatenschap opgebouwd tot een waarde van 2 miljard dollar. Toch blijft dat geld – vijftien jaar na zijn dood – grotendeels achter slot

Lees meer »

Voormalig Cultuurprijswinnaar Arnold Gheysen (88) overleden in Sint-Eloois-Winkel: “Warme mens die naar iedereen luisterde”

Afgelopen weekend is de culturele duizendpoot Arnold Gheysen overleden. De geboren en getogen Winkelnaar, die twee jaar geleden nog de Cultuurprijs won, werd 88 jaar oud.
The post Voormalig Cultuurprijswinnaar Arnold Gheysen (88) overleden in Sint-Eloois-Winkel: “Warme mens die naar iedereen luisterde” appeared first on KW.be.

Lees meer »