Conner Rousseau (Vooruit) wil burgemeester van Sint-Niklaas worden

Conner Rousseau wil burgemeester van Sint-Niklaas worden. Hij trekt bij de lokale verkiezingen van 13 oktober de lijst van Vooruit in zijn thuisstad. Dat heeft Rousseau donderdagmorgen zelf bekendgemaakt op een persconferentie.

 

Meer krantenkoppen in België

Jeremie Vaneeckhout (Groen) kijkt in eigen boezem: “We hebben fouten gemaakt en dat moet grondig geëvalueerd worden”

Dat zijn partij aan een grondige evaluatie toe is. Dat zegt nu ook Jeremie Vaneeckhout, de covoorzitter van Groen, in zijn eerste grote interview na de tegenvallende verkiezingen. De West-Vlaming kijkt daarvoor ook in eigen boezem. Of hij wil aanblijven als voorzitter, zal afhangen van de lokale stembusslag. “Denigrerende praat laat ik niet meer passeren.”
The post Jeremie Vaneeckhout

Lees meer »

Monte Marcella het geheime wapen voor onze Belgische olympische atleten (en straks kun jij het resort ook afhuren)

Sint-Eloois-Winkel (Ledegem) wordt in juli het sportmekka voor Olympische atleten. De gemeente heeft zich eerder dit jaar ontpopt als de nieuwe topbestemming voor sporters die zich voorbereiden door middel van hoogteprikkels. In samenwerking met het BOIC, zal Monte Marcella een exclusief trainingskamp zijn voor Belgische Olympische atleten die zich klaarstomen voor de Spelen van Parijs 2024. En straks kun je

Lees meer »

KIJK. Koken uit een beerput en slapen in oude treinwagons: de strijd barst los in de eerste week van ‘Met vier in bed’

De bedden zijn opgemaakt, het aperitief staat koud en de ontbijttafels zijn gedekt. De B&B-uitbaters uit het nieuwe seizoen van ‘Met vier in bed’, vanaf maandag 1 juli bij VTM, gooien al hun charmes in de strijd om hun concullega’s te imponeren met een betoverende overnachting. Welke B&B-uitbaters verzamelen de meeste bedjes en mogen de ‘Met vier in bed’-trofee aan

Lees meer »

Tiener urenlang mishandeld en vernederd tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. “Het was totale horror”, stelde

Lees meer »

Minderjarige levensgevaarlijk gewond na joyride op parking van Makro

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Daarbij is één van hen levensgevaarlijk gewond geraakt. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »

Basisschool Kaspar in Rekkem neemt afscheid in stijl van meester Geert: “Sandalen en witte sokken typeren hem”

Op de allerlaatste dag van het schooljaar werd meester Geert getrakteerd op een opvallend afscheid. De kinderen van basisschool Kaspar in Rekkem vormden een erehaag en hadden zich daarbij gehuld in zijn favoriete schoeisel.
The post Basisschool Kaspar in Rekkem neemt afscheid in stijl van meester Geert: “Sandalen en witte sokken typeren hem” appeared first on KW.be.

Lees meer »