Chinese politiek houdt in juli belangrijke vergadering om “economische krijtlijnen uit te zetten”

In China wordt van 15 tot 18 juli een belangrijke politieke vergadering gehouden waarop de economische krijtlijnen zullen worden uitgezet. Dat heeft het persagentschap Nieuw China donderdag gemeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Straks weer zwemmen en suppen in de zwemzone aan de Coupure in Brugge

Van zaterdag 29 juni tot en met zondag 1 september kunnen liefhebbers van openwaterzwemmen opnieuw een frisse duik nemen in de zwemzone aan de Coupure. Zwemmen kan er elke dag gratis, van 13 tot 20 uur. Redders houden een oogje in het zeil. Recreatieve zwemmers en ervaren afstandszwemmers hebben er elk hun afgescheiden zone.
The post Straks weer zwemmen

Lees meer »

Finland begint met (beperkte) vaccinatie tegen vogelgriep

Finland start met een beperkte vaccinatiecampagne tegen vogelgriep. Dat heeft het Finse Instituut voor Volksgezondheid en Welzijn aangekondigd. De vaccins zijn bedoeld voor personen die een hoger risico lopen. Volgens persbureau Reuters wordt Finland het eerste land dat dergelijke vaccins aan mensen zal toedienen.

Lees meer »

Politie betrapt acht bestuurders met glaasje teveel op tijdens weekend

Politie Westkust hield afgelopen weekend een doorgedreven alcoholcontrole waarbij in totaal 367 bestuurders een ademtest moesten afleggen. Voor het overgrote deel was dit negatief maar acht bestuurders lieten zich toch betrappen.
The post Politie betrapt acht bestuurders met glaasje teveel op tijdens weekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Buurthuis Venning heft eindelijk zekerheid over nieuwe locatie, op slechts 200 meter: “We zijn heel tevreden”

Er is een nieuwe locatie gevonden voor het buurthuis in wijk Venning. De huidige locatie in de Damastweverstraat kon niet behouden worden door het aflopen van de huur van het gebouw van de oude Deelfabriek. Even paniek bij de vrijwilligers, want tot voor kort was er geen alternatief. Tot nu.
The post Buurthuis Venning heft eindelijk zekerheid over nieuwe

Lees meer »

Koppel heeft seks op motorkap in het midden van N16 in Bornem

Al enkele dagen circuleert er een filmpje op sociale media van een koppel dat de liefde bedrijft in het midden van de N16 in Bornem, schrijft Gazet van Antwerpen en het nieuws is aan onze redactie bevestigd. Een voorbijganger stopte zijn auto om het tafereel te filmen. "We zijn een onderzoek gestart naar feiten van openbare zedenschennis en exhibitionisme", vertelt

Lees meer »

‘Temptation’ Megan stelt haar nieuwe vriend Oliver voor: “Zijn eerste relatie, maar hij is op alle vlakken perfect”

“Wat ik nu voel: dat heb ik écht nog nooit eerder meegemaakt.” Wie er nog aan twijfelde: Megan Desaever is verliefd. De realityster uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ verloor haar hart aan Oliver, die ze leerde kennen op vakantie op Ibiza. In dit interview vertelt de Belgische beauty hoe die ontmoeting tot stand kwam, wat

Lees meer »

Proclamatie van VTI Sint-Lucas in Menen valt samen met wedstrijd van de Rode Duivels, dus bouwt school de zaal om in een heus fandorp

De laatste week van het schooljaar en een beslissende match van de Duivels? Het vergde heel wat creativiteit van de scholen. Het VTI Sint-Lucas in Menen wist de situatie handig op te lossen en veranderde de zaal voor de diploma-uitreiking in een heus fandorp.
The post Proclamatie van VTI Sint-Lucas in Menen valt samen met wedstrijd van de Rode

Lees meer »