Biden en Trump kruisen vannacht de degens op CNN: de inhoud is belangrijk, de uithouding nog meer

Een president die in een debat strijdt tegen een ex-president met als inzet het Witte Huis: het is nog nooit gebeurd. Voor zowel Joe Biden als Donald Trump staat er vannacht veel op het spel. Dit zijn hun sterke en zwakke punten.

 

Meer krantenkoppen in België

Uniek familieportret: Jean-Marie en Carmen Pfaff vieren 50 jaar huwelijk in kasteel

Exact vijftig jaar nadat ze in Beveren in het huwelijksbootje stapten, vieren Jean-Marie Pfaff (70) en Carmen Seth (68) vandaag hun gouden bruiloft. Dochters Lyndsey (45), Kelly (46) en Debby (49) verrasten hen met een feestelijke lunch in het kasteel van Brasschaat. Onze fotograaf was erbij voor een exclusief familieportret. Dat Jean-Marie en Carmen een grote rol spelen in de

Lees meer »

Wie wordt Wieltjesambassadeur 2024 in Menen: Emma, Aili of Laetitia?

Nayla Breyne was vorig jaar de allereerste Wieltjesambassadeur. De stad Menen gaat nu op zoek naar haar opvolger. Met Emma Foulon, Laetitia Laevens en Aili Deweerd dingen deze keer drie dames naar de genderneutrale eretitel van de stad.
The post Wie wordt Wieltjesambassadeur 2024 in Menen: Emma, Aili of Laetitia? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer evacueert bijna 40 mensen van attractie Bellewaerde

Brandweer Westhoek moest zaterdagavond met een zonaal klimteam uitrukken naar het Ieperse Bellewaerde Park. Daar was de attractie El Valador vastgelopen op een hoogte van tien meter. In totaal werden 37 mensen geëvacueerd.
The post Brandweer evacueert bijna 40 mensen van attractie Bellewaerde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Algerijn (48) krijgt celstraf nadat hij caféganger verwond met stoel in Oostende

Een 48-jarige man met Algerijnse nationaliteit is voor de correctionele rechtbank in Brugge veroordeeld tot een celstraf van vier maanden en een geldboete van 400 euro. De veertiger viel in het voorjaar van 2023 een caféganger in Oostende uit het niets aan met een barkruk. Het slachtoffer raakte daardoor even werkonbekwaam door een gebroken rib.
The post Algerijn (48)

Lees meer »

“1 op 100 vindt dit hot”: campagne wil met vakantiekiekjes aandacht vragen voor problematiek kindermisbruik

Schijnbaar onschuldige vakantiefoto’s: een jongetje dat aan een ijsje likt of een meisje dat speelt met de tuinslang. Die beelden spelen de hoofdrol in een campagne van Stop it Now!, de organisatie die zich inzet voor de preventie van kindermisbruik en personen die vragen of bezorgdheden hebben rond seksuele gevoelens tegenover minderjarigen. Wat voor de meeste mensen volstrekt onschuldig lijkt,

Lees meer »

Kregen natuurverenigingen onterecht subsidies om gronden aan te kopen? “Als Europa vindt van wel, moeten ze mogelijk miljoenenbedrag terugbetalen”

Kregen 3 natuurverenigingen onterecht subsidies om gronden aan te kopen? Een vzw die de belangen van grondbezitters verdedigt, denkt alvast van wel en diende daarom een klacht in bij de Europese Commissie. Volgens de vzw gebruiken de natuurverenigingen het geld ook om zelf geld te verdienen. De natuurverenigingen reageren dat ze het geld enkel gebruiken om aan natuurbeheer te doen.

Lees meer »

Pittem lanceert luierbank om ongebruikte luiers in te zamelen

Vanaf nu vind je op vijf locaties in Pittem en Egem een luierbank voor ongebruikte luiers. Het gemeentebestuur wil met dit initiatief de gezinnen in de gemeente die het financieel moeilijk hebben, ondersteunen. Onder het motto ‘Is het luiertje te klein, maak een ander kleintje blij’ roept Pittem haar inwoners op om ongebruikte luiers te deponeren in de daarvoor bestemde

Lees meer »