Belg overleden in Montenegro: man wil foto maken maar glijdt uit en stort 80 meter naar beneden

In Montenegro is een Belgische toerist overleden. Dat melden lokale media. De man was met de auto gestopt aan een uitkijkpunt om een foto te maken. Hij gleed echter uit op de rand van een afgrond en viel 80 meter naar beneden. Onderweg naar het ziekenhuis overleed hij. 

Meer krantenkoppen in België

Hulpdiensten houden grote reddingsoefening op strand van Bredene: “Net zoals het er bij een echte interventie aan toe zou gaan”

Een tachtigtal mensen – hulpdiensten en figuranten – namen dinsdag deel aan een grote reddingsoefening in Bredene. Daarbij werden twee scenario’s gesimuleerd. “Jaarlijks zijn er een tweetal incidenten waarbij kinderen onder het zand bedolven geraken”, zegt gouverneur Carl Decaluwé over één van de scenario’s. Verder werd ook een aanvaring op zee gesimuleerd waarbij vier drenkelingen betrokken waren.
The post

Lees meer »

Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge

N-VA Blankenberge-Uitkerke maakte vrijdagavond zijn kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Lijsttrekker is Daphné Dumery, opnieuw kandidaat-burgemeester. Daarnaast een mix van reeds vertrouwde en nieuwe gezichten.
The post Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

150 oldtimertractoren meten hun krachten in Poeke

Op zondag 7 juli vormen de hoeve en naastliggende weilanden van Willy Hooft (81) in Poeke het feestdecor voor oldtimerlandbouw. Al van bij de eeuwwisseling organiseren Willy en een 50-tal medewerkers, buren en kennissen uit de agrosector onder de titel Paard & Oldtimerfeesten.
The post 150 oldtimertractoren meten hun krachten in Poeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Statements en vertraging kleuren eedaflegging Vlaams Parlement

De installatie van het nieuwe Vlaams Parlement verliep dinsdagnamiddag niet van een leien dakje. Naast statements over Vlaamse onafhankelijkheid, het cordon sanitaire en Palestina zorgde een speciale commissie over de geldigheid van de verkiezingen in Brussel voor anderhalf uur vertraging.

Lees meer »

Groep 21 maakt volledige lijst bekend voor gemeenteraadsverkiezingen in Hooglede: “Deze keer kunnen ze ons niet negeren”

Na Team Burgemeester vorige week heeft nu ook Groep 21 de slagorde voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend gemaakt. Dat Kristof Pillaert de lijst trekt, wisten we al, maar met onder meer Stefaan Buffel, John Taillieu en de 20-jarige Michelle Cuyle lanceert de partij enkele nieuwe gezichten.
The post Groep 21 maakt volledige lijst bekend voor gemeenteraadsverkiezingen in Hooglede:

Lees meer »

Tedesco ook na EK nog bondscoach

Een deel van de publieke opinie mag zich woensdag in Stuttgart tegen bondscoach Domenico Tedesco hebben gekeerd, zonder ongelukken is de Italiaanse Duitser ook na het EK nog op post.

Lees meer »

Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem

Twee Roemenen uit Frankrijk konden op 8 juni in Izegem geklist worden nadat ze bij een bedrijf aluminum profielen uit een container hadden gestolen. Opmerkelijk: ze hadden valse eurobiljetten voor een waarde van 18.700 euro op zak.
The post Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »