Vrijwilliger van dierentuin moet zich verantwoorden voor zedenfeiten: “Stiekem meisjes achtervolgd met geslachtsdeel uit broek”

N.V.H. (35) uit Mol, vrijwilliger bij Pakawi Park in Olmen, moest zich in de rechtbank verantwoorden voor aantasting van de seksuele integriteit, voyeurisme en exhibitionisme. “Slachtoffers zijn ongewild getuige van zijn eigen seksuele handelingen”, klonk het bij procureur Hanne Hendrickx. Op de gsm van N.V.H. werd onder meer een filmpje van 28 minuten gevonden, waarin te zien is hoe hij met ontbloot geslachtsdeel een minderjarig meisje in het park achtervolgt.

 

Meer krantenkoppen in België

Originele wandelexpo zet 50 jaar Festival Dranouter in de kijker: “We laten ons fotoarchief op een speciale manier op je los”

Met een originele wandelexpo zet Dranoeter vzw 50 jaar Festival Dranouter in de kijker. Langs een wandeling, die zo’n 3 kilometer lang is, ontdek je de hoogtepunten van een halve eeuw festival. “De foto’s sleuren je mee op een tijdreis vol prettig gestoorde verhalen.”
The post Originele wandelexpo zet 50 jaar Festival Dranouter in de kijker: “We laten ons

Lees meer »

Een schuld van 3.000 miljard, een open drugsoorlog en aanstormende verkiezingen: staat een revolutie voor de deur in Frankrijk?

De Fransen moeten de komende twee weken een historische én verscheurende keuze maken. Na de nederlaag van Macron zijn politieke kamp bij de Europese verkiezingen, heeft de president nu nieuwe wetgevende verkiezingen uitgeschreven. Die zijn een soort roulette waarbij de verliezer op voorhand bekend is: Macron zelf. Wie de winnaar zal worden, moet nog blijken. Wat voorspellen de sociale problematieken

Lees meer »

KIJK. Man met bivakmuts en rugzak op stadiondak veroorzaakt opschudding tijdens Duitsland-Denemarken

Opschudding tijdens de match Duitsland-Denemarken zaterdagavond: een man was tijdens de wedstrijd op het dak van het EK-stadion in Dortmund geklommen. Rond 23.20 uur verschenen leden van het speciale interventieteam SEK in de catacomben. Pas na het laatste fluitsignaal werd de 21-jarige man gearresteerd. Volgens ‘Bild’ zou hij daar 53 minuten hebben doorgebracht.

Lees meer »

Jumbo-baas al veel eerder verdacht van witwassen. Dit kwam nooit naar buiten. Maar bedrijfstop én familie wisten het wél

Ooit was hij één van de meest gevierde CEO’s van Nederland, maar in september moet hij toch voor de rechter verschijnen. Voormalig Jumbo-topman en mede-eigenaar Frits van Eerd wordt beschuldigd van grootschalig witwassen. Bij zijn arrestatie in 2022 uitten de bedrijfstop en zijn familie hun verbazing. Onterecht, zo blijkt nu: van Eerd werd al sinds 2014 verdacht in een vergelijkbare

Lees meer »

Nederlandse ster Ria Valk heeft opnieuw het geluk en de liefde gevonden: “Ik heb een echte toyboy te pakken”

Begin dit jaar werd Ria Valk (83) geëerd met een koninklijke onderscheiding voor 65 jaar carrière. De zangers van ‘Worstjes op mijn borstjes’ en de zus van Mien Dobbelsteen in ‘‘Zeg ’ns Aaa’ is heel blij met die herkenning, vertelt ze in ‘Primo’. Na enkele moeizame jaren lijkt het haar weer voor de wind te gaan. “Na huid- en borstkanker

Lees meer »

Blal (41) tovert bankkantoor om tot stijlvolle barbershop in Eernegem: “De felgroene muren overschilderen, was een lastig karwei”

Blal Alawed (41), geboren in Syrië maar sinds 2017 in ons land én officieel Belg, toverde het bankkantoor op de hoek van de Aartrijkestraat in Eernegem om tot een stijlvolle barbershop. Zijn cliënteel bestaat hoofdzakelijk uit mannen, maar ook dames kunnen hier terecht, zij het enkel voor een korte coupe.
The post Blal (41) tovert bankkantoor om tot stijlvolle

Lees meer »

Straks nieuwe geldautomaten in Wervik: “Aantrekkelijk voor de stad”

In de Vlamingenstraat, pal in het stadscentrum van Wervik, komt er een Bancontact CASH-punt. Aan deze geldautomaat zullen klanten van Belfius, BNP Paribas Fortis, ING en KBC geld kunnen opnemen Wie klant is bij één van die banken kan ook het saldo op de rekening raadplegen of er cash geld op storten. Daarmee zal het probleem voor de handelaars die

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De eerste resultaten van de Vlaamse toetsen zijn bekend. Daaruit blijkt dat het niet zo best gesteld is met de wiskundige kennis.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Jonatan Medart ontmoet wereldster Katy Perry: “Meteen een geheimhoudingsverklaring onder mijn neus”

Jonatan Medart (24) werd door muzieklabel Universal Music Belgium uitgenodigd voor de exclusieve luistersessie van Katy Perry (39). De influencer was sprakeloos toen hij oog in oog stond met de wereldster. “Hallo, leuk je te ontmoeten”, was het enige wat hij kon zeggen. Over de nieuwe muziek van Perry mag Medart niets vertellen, behalve dat de 8 nummers die hij

Lees meer »

Ratten, ziektes en stank: jaarverslagen schetsen verontrustend beeld van onze gevangenissen

Ratten, schurft en stank. De jaarverslagen van de toezichtscommissies geven een schokkend beeld van de omstandigheden in onze gevangenissen. De Standaard nam de jaarverslagen door die maandag gepubliceerd werden bij de Centrale Toezichtsraad voor het Gevangeniswezen (CTRG). Bijna de helft van de 34 commissies waarschuwt voor de gevolgen van deze gebrekkige gezondheidszorg.

Lees meer »