Taylor Swift doet gulle gift aan Britse voedselbanken: rekening voor komende 12 maanden betaald

Taylor Swift (34) heeft zich opnieuw van haar beste kant laten zien. De popster heeft tijdens haar tournee door het Verenigd Koninkrijk een aanzienlijke som geld gedoneerd aan verschillende voedselbanken. Door haar donatie kon de voedselbank in Cardiff bijna 11.000 extra maaltijden verzorgen. 

Meer krantenkoppen in België

Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik hoop het Overbekeplein wat leven in te blazen”

Sinds Sinksen opende Elise Van Hoecke (29) haar eerste fysieke winkel onder de naam ‘studio wink’. Je vindt er kleurrijke interieurdecoratie, designitems met een knipoog en opvallende artikelen in samenwerking met lokale ontwerpers. “Zo breng je niet alleen extra inspiratie en kleur in huis, maar steun je ook (startende) creatievelingen.”
The post Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Mangala, die “nog niet weet of hij basisspeler zal zijn”, vindt Frankrijk favoriet: “Zij hebben hiermee meer ervaring”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Paradise City klokt af op 43.000 bezoekers

De negende editie van het elektrofestival Paradise City heeft 43.000 bezoekers aangetrokken. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Op zaterdag waren er een aantal stevige regenbuien, maar die zaten de positieve energie waar het festival voor bekendstaat, niet in de weg.

Lees meer »

Politie zet pro-Palestijnse studenten uit ULB-campus in Brussel

De politie is begonnen met de uitzetting van de pro-Palestijnse bezetters aan de Université Libre de Bruxelles (ULB). Rector Annemie Schaus had de bezetters gevraagd het gebouw te verlaten. Zij gaven geen gehoor aan de eis en bleven het gebouw B op campus Solbosch bezetten. De protesten aan de campus duren intussen al meer dan een maand.

Lees meer »

Hoe komt het dat de EK-shirts van de Rode Duivels telkens zo doorweekt zijn? Adidas relativeert, experte heeft bedenkingen

Intussen ging het half Europa rond: de bordeauxrode shirts van de Rode Duivels op het EK tegen Slovakije en Roemenië oogden wel héél kletsnat. Of er iets mis is met de zweetafvoer van de shirts? Shirtsponsor Adidas relativeert: “We luisteren continu naar feedback, maar de spelers voelen er zich goed in.” Al heeft een experte in textieltechnologie bedenkingen.

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde, die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht, is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er is geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.

Lees meer »

Bewoners Wingene en Ruiselede gaan in gesprek tijdens ‘Bespreekb(a)ar’: “Iedereen actief betrekken bij onze toekomst”

CD&V Wingene-Zwevezele-Ruiselede en RKD organiseren op dinsdag 2 juli om 20 uur een ontmoetingsmoment ‘Bespreekb(a)ar’ voor inwoners in zaal Sport en Spel (Tieltstraat 46 A) in Ruiselede.
The post Bewoners Wingene en Ruiselede gaan in gesprek tijdens ‘Bespreekb(a)ar’: “Iedereen actief betrekken bij onze toekomst” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Jan Morbee (Gemeentebelangen) onthult team voor gemeenteraadsverkiezingen in Knokke-Heist… mét steun van Valéry Lippens

Tijdens de officiële opening van de tentoonstelling ‘Photography Exhibition by Valéry Lippens’ stelde burgemeester Jan Morbee de kandidaten van Gemeentebelangen voor die in oktober zullen opkomen in Knokke-Heist. “De lijst bestaat uit ervaren schepenen en gemeenteraadsleden, voor de helft aangevuld met nieuwe mensen uit alle deelgemeenten en van alle leeftijden. De positieve sfeer was duidelijk voelbaar en het viel op

Lees meer »