Striemend fluitconcert in Stuttgart slaat Rode Duivels met verstomming

 

De Rode Duivels reageerden vol ongeloof op een fluitconcert van de fans na de 0–0 tegen Oekraïne. “Het was veel te stil in de kleedkamer”, zei kapitein Kevin De Bruyne.

 

Meer krantenkoppen in België

Marine Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »

Lieven Vervenne neemt afscheid van Davidsfondsbestuur Wevelgem: “Stuk levend erfgoed”

Na net geen 50 jaar nam Lieven Vervenne ontslag uit het bestuur van het Davidsfonds Wevelgem. Afgelopen maandag werd hij uitgebreid bedankt voor wat hij op cultureel vlak heeft verwezenlijkt. Lieven zelf, die keek vooruit. Naar een volgende activiteit waarvoor hij de contacten aan het leggen was.
The post Lieven Vervenne neemt afscheid van Davidsfondsbestuur Wevelgem: “Stuk levend erfgoed”

Lees meer »

Internationale drugsbende ontmanteld na inval in Peterbos: 12 mensen opgepakt, drugs en wapens in beslag genomen

De federale gerechtelijke politie van Brussel heeft een internationale criminele organisatie opgerold die actief was in drugshandel na een grootschalige politie-operatie in Peterbos vannacht. Een twaalftal leden van het netwerk werden gearresteerd, en er werden drugs, wapens en geld in beslag genomen. De organisatie, die vertakkingen had tot in Marseille in Frankrijk, was gespecialiseerd in de handel in cocaïne en

Lees meer »

Benefietconcert in de Sint-Pieterskerk in Tielt voor huizenproject in Oeganda

Op maandag 1 juli kan je in de Sint-Pieterskerk in Tielt terecht voor een bijzonder benefietconcert. ‘Een reis door de tijd’ wordt georganiseerd door Harmonie van Hoop. De opbrengst wordt geschonken aan priester-missionaris Sander Kesseler, die momenteel werkzaam is in Oeganda. “We hebben financiële hulp nodig om huizen opnieuw op te bouwen. De steun kan echt het verschil maken.”

Lees meer »

Man gaat vrijuit voor resem auto-inbraken en diefstal aan kust door… persoonsverwisseling

Een 39-jarige Tunesiër is voor de Brugse strafrechtbank vrijgesproken voor een resem inbraken in voertuigen. Youssef W. hield met succes vol dat er sprake was van een persoonsverwisseling. In de zaak kreeg een andere beklaagde wél een fikse straf.
The post Man gaat vrijuit voor resem auto-inbraken en diefstal aan kust door… persoonsverwisseling appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kempenaar Lennart Driesen over het leven na ‘De mol’: “Ik had meer in de media kunnen doen, maar Brussel was me te ver”

Hij profileerde zich als simpele, goedlachse kerel uit de Kempen. Maar Lennart Driesen (29) ontpopte zich in 2021 tot de gewiekste Mol aller tijden. Sindsdien belandde de opvoeder uit de jeugdzorg voor de klas, veranderde hij van flexi-job, nam hij afscheid van zijn axolotl en verhuisde hij. “Maar ik woon nog steeds in Schoonbroek, niet in Retie. Dat is hier

Lees meer »

Hooggerechtshof geeft Donald Trump deels gelijk over presidentiële immuniteit

Donald Trump kan slechts deels aanspraak maken op presidentiële immuniteit. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof maandag bekendgemaakt. En dat oordeel kan een impact hebben op zijn vervolging voor de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Het Hof stuurt de zaak terug naar de lagere rechtbank die moet uitmaken welke zaken wel en welke niet berecht mogen worden.

Lees meer »