Seventeen uit Zuid-Korea headliner op Glastonbury (al moeten we K-pop nog niet meteen op onze festivals verwachten)

De Zuid-Koreaanse K-popband Seventeen staat dit weekend op het hoofdpodium van Glastonbury, een van de grootste festivals in Europa. K-pop is de laatste jaren aan een wereldwijde opmars bezig, maar het is de eerste keer dat een K-popband op zo’n groot festival staat. Al moeten we zulke bands nog niet verwachten op onze festivals, zegt Pukkelpop-programmator Eppo Janssen. 

Meer krantenkoppen in België

Dit is Oliver, de nieuwe vriend van ‘Temptation’ Megan: “Dit is zijn eerste relatie, maar hij is op alle vlakken perfect”

“Wat ik nu voel: dat heb ik écht nog nooit eerder meegemaakt.” Wie er nog aan twijfelde: Megan Desaever is verliefd. De realityster uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ verloor haar hart aan Oliver, die ze leerde kennen op vakantie op Ibiza. In dit interview vertelt de Belgische beauty hoe die ontmoeting tot stand kwam, wat

Lees meer »

Vlaamse B&B-uitbaatster Patricia uit Curaçao zoekt liefde: “Latino’s zijn te zeer onder de indruk van een zelfstandige vrouw als ik”

“Ik heb hier alles. Behalve een goeie partner”, vertelt Patricia Brunswyck (40). De Oost-Vlaamse volgde achttien jaar geleden een sterrenchef naar Curaçao. De grote liefde vond de mama er vooralsnog niet, maar ze hoopt onder de vleugels van An Lemmens het tij te keren. “Per honderd vrijgezelle vrouwen zijn hier slechts 86 mannen.”

Lees meer »

Chaos op luchthaven van Manchester na elektriciteitspanne

Het vliegverkeer op de luchthaven van Manchester, op het vlak van aantal passagiers de derde van Groot-Brittannië, verloopt zondag sterk verstoord na een elektriciteitspanne. Het euvel is intussen verholpen, maar van terminal 1 en 2 vertrekken er geen vluchten, zo heeft de luchthaven laten weten.

Lees meer »

Politie gaat in Lievegem extra toezicht houden op plaatsen waar veel overlast is

In Lievegem gaat de politie extra toezicht houden op plekken waar veel overlast en vandalisme is, zoals op speelpleintjes, sportsites en in de stationsbuurt. De voorbije jaren stelde de gemeente een stijgend aantal meldingen van overlast vast. Daarom werden er een tijdje geleden al tientallen extra camera’s geplaatst. "Maar het is ook belangrijk om zichtbaar aanwezig te zijn om de

Lees meer »

Hij leek een succesvolle advocaat met dure auto’s, vastgoed en een jacht. Toen kwam de waarheid aan het licht

Een joviale dorpsadvocaat uit Merksem, waar de gewone werkmens aanklopte voor huurgeschillen, echtscheidingen of erfeniskwesties. Meester Marc Gadisseur (65) genoot een onberispelijke reputatie, tot hij in 2019 ontmaskerd werd als een meedogenloze oplichter. Hij lichtte zijn cliënten op voor meer dan 12 miljoen euro, om zijn honger naar luxe te stillen.

Lees meer »

En toen viel president Biden helemaal stil tijdens debat met Trump

De Amerikaanse president Joe Biden was woensdag niet aan zijn proefstuk toe tijdens het presidentiële debat met Donald Trump. De president kwam verward over en kon meermaals niet uit zijn woorden komen. Zo viel hij tijdens zijn verwijt aan Trump over de gezondheidszorg even stil, waarna hij vervolgens deze uitspraak deed: “We hebben Medicare eindelijk geklopt.” Trump zag daardoor zijn

Lees meer »

Griekse kapitein blijft aangehouden voor brandstichting op eiland

De kapitein en de eerste officier die vuurwerk afstaken op een jacht in Griekenland, zijn opgesloten in de gevangenis in afwachting van hun proces. Ze worden beschuldigd van brandstichting op het eiland Hydra. Volgens juridische bronnen ontkennen de twee mannen en de volledige bemanning alle betrokkenheid.

Lees meer »