Producent van ‘Pirates of the Caribbean’ geeft update over de toekomst van de films: “Er zijn twee scripts in de maak”

Goed nieuws voor fans van ‘Pirates of the Caribbean’. Er zijn momenteel namelijk niet één, maar wel twee nieuwe scripts in de maak. Dat heeft Jerry Bruckheimer (80), producent van de films, laten weten in een interview met ‘Collider’. Volgens Bruckheimer is de kans ook groot dat de films in kwestie er effectief zullen komen, want ook Disney zelf blijkt enthousiast te zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Meester Filiep (63) aan laatste schooldag toe in ‘t Polderhart: “Afscheid van een natuurtalent”

‘t Polderhart in Zuienkerke verliest straks een monument: meester Filiep trekt er vrijdag na 34 toegewijde schooljaren voor het laatst de deur van het de ‘Plukjesklas’ achter zich dicht. Zijn schoolcarrière was een roeping. “Het heeft mij op alle vlakken ontzettend verrijkt.”
The post Meester Filiep (63) aan laatste schooldag toe in ‘t Polderhart: “Afscheid van een natuurtalent” appeared

Lees meer »

Na einde van onderzoek plakt advocaat namen op robotfoto’s Bende van Nijvel: “Gelijkenissen zijn treffend”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Geen uitslaande vlammen, maar daarom niet minder gevaarlijk: hoe gaan hulpdiensten tewerk bij brand als in Luikse woontoren?

Het waren spectaculaire beelden van hoe bewoners van de Luikse Kennedytoren maandagavond werden geëvacueerd met hoge brandweerladders en helikopters. Maar hoe pakken de hulpdiensten zo een brand in een torengebouw aan, welke middelen kunnen ze inzetten, en vooral: wat kan je als bewoner doen als je gevangen zit op de drieëntwintigste verdieping?

Lees meer »

Internationale voedselwaakhond waarschuwt voor hoog risico op hongersnood in Gaza: “Extreem menselijk lijden, situatie is catastrofaal”

Zolang het geweld in Gaza voortduurt en humanitaire hulp beperkt wordt, blijft het risico op een hongersnood hoog. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de internationale monitororganisatie IPC. Bijna een half miljoen Gazanen (22 procent van de bevolking) wordt geconfronteerd met een "catastrofale voedselonzekerheid". "Alleen een staakt-het-vuren en permanente humanitaire toegang tot de gehele Gazastrook kan het risico op

Lees meer »

Amerikaanse kranten genadeloos over Biden, New York Times roept hem op zich terug te trekken: “Het is vervangen of verliezen”

The New York Times roept Joe Biden in een vrijdag gepubliceerd redactioneel commentaar op zich terug te trekken uit de presidentsverkiezingen. Volgens de meest gezaghebbende krant in de Verenigde Staten toonde de 81-jarige Amerikaanse president in zijn uitzonderlijke zwakke optreden donderdagavond, in het eerste debat met zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump, aan dat hij niet meer geschikt is om het

Lees meer »