Originele tekening van cover eerste ‘Harry Potter’-boek geveild voor bijna 2 miljoen dollar

Op een veiling in New York is een originele aquareltekening van Harry Potter geveild voor 1,9 miljoen dollar (1,8 miljoen euro). De waarde van de afbeelding was geschat op 400.000 à 600.000 dollar. Dat meldt veilinghuis Sotheby’s. De tekening prijkt op de cover van het eerste ‘Harry Potter’-boek dat in 1997 is verschenen. 

Meer krantenkoppen in België

Flanders Classics organiseert WK Cyclocross 2027 in Oostende

Flanders Classics zal in opdracht van Toerisme Oostende vzw het Wereldkampioenschap Cyclocross 2027 in Oostende organiseren. Dit evenement zal plaatsvinden op 29, 30 en 31 januari 2027 en belooft een unieke ervaring te worden, die verder de internationale reputatie van Oostende zal versterken.
The post Flanders Classics organiseert WK Cyclocross 2027 in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit is Oliver, de nieuwe vriend van ‘Temptation’ Megan: “Dit is zijn eerste relatie, maar hij is op alle vlakken perfect”

“Wat ik nu voel: dat heb ik écht nog nooit eerder meegemaakt.” Wie er nog aan twijfelde: Megan Desaever is verliefd. De realityster uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ verloor haar hart aan Oliver, die ze leerde kennen op vakantie op Ibiza. In dit interview vertelt de Belgische beauty hoe die ontmoeting tot stand kwam, wat

Lees meer »

“Tedesco moet ophouden met te geloven in complottheorieën. Evenzeer met het aanhalen van bepaalde excuses”: onze chef voetbal hoopt dat bondscoach snel opnieuw zichzelf is

“Keep calm, mister Tedesco – and carry on.” Onze chef voetbal Niels Poissonnier hoopt dat de bondscoach van de Rode Duivels snel weer zichzelf is. “Plots ziet hij allerhande complotten en vijanden. EURO 2024 heeft zich meester gemaakt van Domenico Tedesco”, stelt hij. “Die 0-1 tegen Slovakije moet toch een grotere impact gehad hebben dan velen en hijzelf hebben gedacht.”

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge, exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u zo dadelijk hieronder live bekijken.

Lees meer »

Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem

Twee Roemenen uit Frankrijk konden op 8 juni in Izegem geklist worden nadat ze bij een bedrijf aluminum profielen uit een container hadden gestolen. Opmerkelijk: ze hadden valse eurobiljetten voor een waarde van 18.700 euro op zak.
The post Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na einde van onderzoek plakt advocaat namen op robotfoto’s Bende van Nijvel: “Gelijkenissen zijn treffend”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Alweer die vrachtwagens

En weer stonden duizenden mensen in de file door een botsing met vrachtwagens. Je kunt niet al die ongevallen over dezelfde kam scheren. De oorzaken zijn divers. Maar moeten we al dat leed en al die files dan zomaar aanvaarden als een noodzakelijk kwaad?

Lees meer »