ONS RAPPORT. “Waar blijf je, Romelu?”: twee buizen bij Rode Duivels na zoutloos gelijkspel

Geen zege en geen groepswinst voor de Rode Duivels. De Belgen kwamen niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen Oekraïne en treffen nu favoriet Frankrijk in de volgende ronde. Ontdek hieronder onze punten voor de spelers van Domenico Tedesco na hun laatste groepsmatch. 

Meer krantenkoppen in België

Oranje mist op het EK een De Bruyne en een Lukaku

In de wedstrijd tegen Frankrijk bleek dat Oranje aanvallend tekortschiet. Op het middenveld ontbreekt een dirigent en voorin geeft aanvalsleider Memphis Depay niet thuis. “Er zijn genoeg redenen om heel rustig met twee beentjes op de grond te staan”

Lees meer »

Griekse kapitein blijft aangehouden voor brandstichting op eiland

De kapitein en de eerste officier die vuurwerk afstaken op een jacht in Griekenland, zijn opgesloten in de gevangenis in afwachting van hun proces. Ze worden beschuldigd van brandstichting op het eiland Hydra. Volgens juridische bronnen ontkennen de twee mannen en de volledige bemanning alle betrokkenheid.

Lees meer »

GO!-basisschool Stene sluit schooljaar af met Olympische Spelen

GO!-basisschool Stene aan de Steensedijk sloot het schooljaar sportief af met Olympische Spelen voor alle leerlingen en het uitwuiven van meester Bernard Jonckheere, die op welverdiend pensioen gaat.
The post GO!-basisschool Stene sluit schooljaar af met Olympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN KAART Ontdek hier alle 214 zomerbars en strandbars in West-Vlaanderen

Maar liefst 129 West-Vlaamse zomerbars en 85 strandbars zullen de komende zomermaanden dorstige bezoekers met open armen ontvangen. In vergelijking met vorige zomer kwamen er 49 nieuwe pop-ups bij, 17 bars besloten dan weer geen vervolg te breien aan hun huidige concept.
The post IN KAART Ontdek hier alle 214 zomerbars en strandbars in West-Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeentepersoneel Hooglede in de bloemetjes gezet

Op vrijdagavond 14 juni ging traditiegetrouw het personeelsfeest van gemeente Hooglede door, waar ook een aantal mensen in de bloemetjes gezet werden.
The post Gemeentepersoneel Hooglede in de bloemetjes gezet appeared first on KW.be.

Lees meer »