Nadat Christina Applegate de diagnose MS kreeg: ook dochter Sadie (13) lijdt aan een zenuwstoornis

Sadie Applegate (13), de dochter van Christina Applegate (52), lijdt aan POTS, een zenuwstoornis. Het nieuws komt drie jaar nadat haar moeder Christina ontdekte dat ze MS heeft. “Nu kan ik mijn mama wel beter begrijpen”, zegt de 13-jarige Sadie in de podcast van haar moeder, ‘Messy’. 

Meer krantenkoppen in België

Geen doelpunten, maar toch uitgelaten sfeer op speelplaats van Sint-Bernarduscollege voor wedstrijd van Rode Duivels

De speelplaats van het Sint-Bernarduscollege was woensdagavond opnieuw het decor van een spannende voetbalavond, dit keer voor de wedstrijd tussen Oekraïne en België die eindigde in een 0-0 gelijkspel. Ondanks het ontbreken van doelpunten, bleef de sfeer uitgelaten en vol verwachting.
The post Geen doelpunten, maar toch uitgelaten sfeer op speelplaats van Sint-Bernarduscollege voor wedstrijd van Rode Duivels appeared

Lees meer »

Zeventiger blijft in de cel voor moord op echtgenote in Zerkegem

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 74-jarige man uit Zerkegem met een maand verlengd op verdenking van moord. Noël D. gaf toe dat hij met een hamer op het hoofd van zijn 74-jarige echtgenote sloeg.
The post Zeventiger blijft in de cel voor moord op echtgenote in Zerkegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af

In basisschool ’t Klavertje in Wenduine werd vrijdag al zingend de zomervakantie ingezet. De leerlingen van de derde graad componeerden een schoollied dat aan alle kinderen werd aangeleerd, en dat lied ging vrijdag in première onder het goedkeurend oog van vele ouders.
The post Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af appeared first on KW.be.

Lees meer »

Heel wat spullen gestolen bij inbraken in drie strandcabines in De Panne, standhouders vragen waakzaamheid

Op het strand van De Panne werden de afgelopen twee dagen drie inbraken geteld in strandcabines. In tegenstelling tot vroeger gaat het deze keer niet enkel om vandalisme maar werden ook spullen buitgemaakt. Onder andere een gasvuur, drank en zelfs een bikini werden gestolen. Standhouders roepen op sociale media op tot waakzaamheid.
The post Heel wat spullen gestolen bij

Lees meer »

Zaak tegen Sven Pichal op 9 juli ingeleid voor de rechtbank

De zaak tegen ex-radiopresentator Sven Pichal over beelden van seksueel kindermisbruik zal op dinsdag 9 juli van start gaan voor de correctionele rechtbank van Antwerpen. Die dag vindt er een inleidende zitting plaats, waar in samenspraak met alle partijen een datum wordt geprikt voor de behandeling van het dossier. Pichal wordt vervolgd voor het bezit en de verspreiding van beelden

Lees meer »

Tot 100 euro extra om wachtrijen in pretparken te vermijden: de FastPass

Sommige pretparken bieden bovenop de normale toegangsprijs, een ‘FastPass’ aan: zo kan je wachtrijen aan attracties vermijden. Je betaalt dan 5 tot wel 100 euro meer, afhankelijk van het aantal attracties waar je niet wil aanschuiven. In de nieuwe aflevering van ‘Mens erger je niet’, de podcast van het consumentenprogramma ‘WinWin’, ergert Radio2- presentator Ann Reymen zich aan die praktijken.

Lees meer »