Na vrijspraak van seksueel misbruik: Kevin Spacey bezoekt in oktober ons land voor comic-con in Brussel

Kevin Spacey (64), bekend van ‘American Beauty’ en ‘House of Cards’, komt dit jaar naar Comic Con Brussels nadat hij eind juni 2023 werd vrijgesproken van meerdere aanklachten van seksueel wangedrag. De Amerikaanse acteur, die jarenlang nauwelijks in het openbaar verscheen, lijkt de laatste tijd dan ook weer meer in de schijnwerpers te treden. 

Meer krantenkoppen in België

Emoties lopen hoog op onder aanhangers van overleden Hezbollah-leider Nasrallah – Ook lid van Iraanse Revolutionaire Garde gedood in Beiroet

De islamitische militie Hezbollah heeft zaterdagmiddag het overlijden van leider Hassan Nasrallah bevestigd in een mededeling. Hezbollah zegt dat desondanks de strijd tegen Israël door zal blijven doorgaan. Israël meldde eerder op de dag dat Nasrallah omkwam bij een gerichte aanval in Beiroet. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

AVMO-meisjes slopen stokoud clubrecord op 4x200m: “De toekomst oogt rooskleurig”

Het atletiekseizoen wordt in september traditioneel afgesloten met de nationale aflossingskampioenschappen. AV Molenland was met vier teams aanwezig in het Oost-Vlaamse Oordegem en deed het daar erg goed. De mannen liepen op de 4x800m naar nationaal zilver, terwijl de vrouwen, met een piepjonge ploeg, achtste werden op de 4x200m en dat in een nieuw clubrecord.
The post AVMO-meisjes slopen

Lees meer »

Ruben De Blieck is de gemotiveerde bankzitter bij VV Westkapelle (3B): “Dug-out is mijn pleisterplaats”

De jongens van kersverse coach Johnny Lebegge denderen in sneltreinvaart door de competitie. Ze begonnen met een nederlaag tegen het verrassend sterke Dosko Kanegem, dat vorige speeldag voor het eerst punten verloor tegen titelfavoriet De Haan. Daarna werd gelijk gespeeld tegen het nooit te onderschatten Zerkegem. Vervolgens gingen Snaaskerke en Wingene onderuit met respectievelijk 1-4 en 5-2 verliescijfers.
The

Lees meer »

De interprovinciale U17 van KVK Westhoek

KVK Westhoek heeft dit seizoen twee U17-ploegen. De interprovinciale ploeg ging vorig weekend op bezoek bij Mandel United. Zaterdag volgt een thuiswedstrijd tegen FC Gullegem. Boven v.l.n.r.: Seppe Vierstraete, Warre Dhondt, Arthur Igodt, Mathis Devolder, Manu Malfait, Elias Matthys, Stan Salomez, Vic Barbier en trainer Kevin Vercooren. Onder v.l.n.r.: Lucas Bohez, Eduard Daelman, Antoine Espeel,
The post De interprovinciale

Lees meer »

Jeugd van kroonprinses Mette-Marit was even turbulent als die van haar zoon: “Er waren ecstasy en speed in overvloed”

Het voortdenderende schandaal rond de drugsverslaving van Marius Borg Høiby (27) vestigt opnieuw de aandacht op het wilde verleden vol seks, drugs en dagenlang fuiven van zijn moeder, kroonprinses Mette-Marit (51). ‘Story’ lijst haar escapades op. “Ik heb grenzen overschreden. Ik kan mijn keuzes niet opnieuw maken, al zou ik dat willen.”

Lees meer »