Minder parkeertickets beschikbaar voor Rock Werchter en Bruce Springsteen: “Sommige terreinen zijn nog te nat” 

Het natte weer van de voorbije weken en maanden heeft nu ook zijn invloed op de parkings van Rock Werchter. Voorlopig worden minder parkingtickets aangeboden omdat sommige terreinen er nog te drassig bijliggen. Ook voor het optreden van Bruce Springsteen is het aantal tickets beperkt. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Duitse waaghalzen die Antwerpse kathedraal beklommen, waagden zich eerder ook al aan zendmasten en spookschip

De Duitsers die eerder gespot werden met levensgevaarlijke stunts op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen, zijn niet aan hun proefstuk toe. Op hun YouTube-kanaal wordt duidelijk dat de waaghalzen eerder ook zendmasten en koeltorens beklommen in verschillende landen. Hoogtevrees is voor hen duidelijk geen probleem, zo is in de filmpjes te zien hoe ze stunts uithalen boven een afgrond.

Lees meer »

Verborgen speeleiland Wildernis krijgt nieuwe infrastructuur voor en door kinderen

Wildernis, het verborgen speeleiland in het Gebroeders Van Raemdonckpark, wordt voorzien van een volledig nieuwe infrastructuur. Dat gebeurt niet enkel voor de kinderen, maar ook door de kinderen tijdens het Wildernis Bouwfestival, startend op 26 augustus.
The post Verborgen speeleiland Wildernis krijgt nieuwe infrastructuur voor en door kinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Busstroken op Rameplein in Tielt ruimen plaats voor meer groen

De bushalte op het Rameplein in Tielt, die sinds de invoering van het nieuwe mobiliteitsplan niet meer bediend wordt door De Lijn, zal half augustus plaats ruimen voor een kleine nieuwe openbare groenzone. Ook elders in de stad staan enkele onthardingsprojecten gepland.
The post Busstroken op Rameplein in Tielt ruimen plaats voor meer groen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lieven Vervenne neemt afscheid van Davidsfondsbestuur Wevelgem: “Stuk levend erfgoed”

Na net geen 50 jaar nam Lieven Vervenne ontslag uit het bestuur van het Davidsfonds Wevelgem. Afgelopen maandag werd hij uitgebreid bedankt voor wat hij op cultureel vlak heeft verwezenlijkt. Lieven zelf, die keek vooruit. Naar een volgende activiteit waarvoor hij de contacten aan het leggen was.
The post Lieven Vervenne neemt afscheid van Davidsfondsbestuur Wevelgem: “Stuk levend erfgoed”

Lees meer »

Jumbo-baas al veel eerder verdacht van witwassen. Dit kwam nooit naar buiten. Maar bedrijfstop én familie wisten het wél

Ooit was hij één van de meest gevierde CEO’s van Nederland, maar in september moet hij toch voor de rechter verschijnen. Voormalig Jumbo-topman en mede-eigenaar Frits van Eerd wordt beschuldigd van grootschalig witwassen. Bij zijn arrestatie in 2022 uitten de bedrijfstop en zijn familie hun verbazing. Onterecht, zo blijkt nu: van Eerd werd al sinds 2014 verdacht in een vergelijkbare

Lees meer »