“Meerdere personen zullen gearresteerd worden na onderzoek naar overdosis Matthew Perry”

Er zullen verschillende arrestaties volgen na een onderzoek naar wie ‘Friends’-acteur Matthew Perry de ketamine gaf die hem fataal werd, zo bevestigt een bron binnen de federale politie aan ‘People’. “Het onderzoek is bijna afgerond.” 

Meer krantenkoppen in België

Jan Van Steenbergen neemt afstand van Vlaams Belang in Turnhout en zetelt als onafhankelijke na ‘interne strubbelingen’

In Turnhout moet Vlaams Belang het de komende maanden met 1 zetel minder doen in de gemeenteraad. Jan Van Steenbergen maakte via sociale media bekend dat hij voortaan als onafhankelijke wil zetelen. Van Steenbergen krijgt geen plekje meer op de lijst van Vlaams Belang voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Hij wil zijn zitje ook niet teruggeven aan Vlaams Belang maar

Lees meer »

Crimineel licht juwelier op met sluw trucje

De Britse politie is op zoek naar een crimineel die een juwelier heeft opgelicht eind juni in Stoke-on-Trent. De man wou een gouden sieraad verkopen aan de juwelier, maar verwisselde het horloge na het wegen met een waardeloos kopie. De juwelier is zo’n 2.080 euro kwijt.

Lees meer »

Grens tussen Frankrijk en België gaat in tien gemeentes dicht tijdens wedstrijd op EK voetbal

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België – in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland – zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.

Lees meer »

Voormalig directeur Minderhedenforum Wouter Van Bellingen maakt politieke comeback voor Vooruit in Sint-Niklaas 

In Sint-Niklaas maakt ereschepen en voormalig directeur van het Minderhedenforum Wouter Van Bellingen een comeback. Hij komt als onafhankelijke op voor Vooruit. Hij leerde lijsttrekker Conner Rousseau kennen toen hij als bemiddelaar werkte, na de racistische uitspraken aan het adres van de Roma-gemeenschap. "Ik heb hem zien veranderen en geloof dat hij de geknipte man is om de stad opnieuw

Lees meer »

Duizenden demonstreren in Frankrijk tegen extreemrechts

Duizenden mensen zijn zondag in Parijs en andere Franse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Die werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement national (RN) van Marine Le Pen.

Lees meer »