Kortrijk Spurs en Davy Callewaert beëindigen de samenwerking: “in vriendschap en wederzijds respect”

De Kortrijkse basketclub Kortrijk Spurs zoekt een opvolger voor Davy Callewaert, die zijn taak als general manager niet verder verlengt.

Een jaar geleden sprong hij in de bres om de club organisatorisch, commercieel en sportief op BNXT-level te tillen. “In onderling overleg is besproken dat de samenwerking in vriendschap en met wederzijds respect wordt beëindigd”, geeft Davy Callewaert nog mee.

“Het is een rollercoaster geweest met een goeie seizoensstart en veel volk en sfeer in de Lange Munte, maar de tegenvallende sportieve resultaten na nieuwjaar hadden flink wat repercussies. We hebben ons uiterste best gedaan met de beschikbare middelen, maar volgend seizoen wil de club naar het volgende level.”

De club is reeds besprekingen gestart om de functie terug in te vullen.

(SJK)

The post Kortrijk Spurs en Davy Callewaert beëindigen de samenwerking: “in vriendschap en wederzijds respect” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wimbledon hoopt op verschijning prinses Catherine, wel erg dure outfit voor student Christian

De organisatoren van Wimbledon hopen dat prinses Catherine over twee weken de trofeeën van het tennistornooi kan uitreiken aan de winnaars. Ze deden haar het aanzoek met een geruststellende boodschap. Catherine’s schoonbroer prins Harry is dan weer in de prijzen gevallen. Wat heeft hij gewonnen? En wat was er opmerkelijk aan de outfit van de Deense kroonprins Christian tijdens zijn

Lees meer »

Britse toerist (56) sterft na beklimming Vesuvius in hitte van 40 graden

De 56-jarige Brit Mark John Irwin is zondag om het leven gekomen in Italië tijdens zijn vakantie. Hij bezocht met zijn gezin de vulkaan Vesuvius bij Napels tijdens een hittegolf met temperaturen tot 40 graden. Vermoedelijk begaf zijn hart het op het moment dat hij de top bereikte. Irwin is al de zevende toerist die bezwijkt in de Zuid-Europese hitte.

Lees meer »

Bouwsector pareert kritiek op renovatieplicht met nieuw idee: “Dit zal huizen écht goedkoper maken”

De renovatieplicht ligt onder vuur. Veel mensen maken zich zorgen dat het de prijs van huizen de hoogte injaagt. “Klopt niet!”, zweert de bouwsector. Ze zitten verveeld met de negatieve perceptie en lanceren een nieuw idee voor de volgende Vlaamse regering. “Eén dat ervoor zal zorgen dat huizen goedkoper worden.” Zal dat ook effectief gebeuren? Wij legden Caroline Deiteren, topvrouw

Lees meer »

Uitbater van massagesalon in Brugge veroordeeld voor illegale prostitutie

De uitbater van het voormalige clandestiene bordeel Villa Relaxia in de Hoog-Brabantlaan in Sint-Andries bij Brugge is ook in beroep veroordeeld tot een jaar cel voor prostitutiemisdrijven ten aanzien van dertien slachtoffers.
The post Uitbater van massagesalon in Brugge veroordeeld voor illegale prostitutie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe wandel- en fietsroutes doorheen Koksijde en Veurne brengen eerbetoon aan kunstenaar Paul Delvaux

Het Paul Delvauxmuseum was de uitgelezen locatie om de gloednieuwe wandel- en fietsroutes voor te stellen rond het leven en werk van de wereldberoemde kunstschilder Paul Delvaux, die dertig jaar geleden overleed in Veurne. De twee wandelroutes, de twee fietsroutes en een nieuwe podwalk worden gepresenteerd in een praktische box.
The post Nieuwe wandel- en fietsroutes doorheen Koksijde en

Lees meer »

Reynders dreigt naast Europese topfunctie te grijpen: MR-politicus pas derde in eerste ronde

Belgisch Eurocommissaris Didier Reynders (MR) dreigt dan toch niet de nieuwe secretaris-generaal van de Raad van Europa te worden. Dat verneemt onze redactie uit goede bron. Tijdens de eerste ronde van de plenaire vergadering strandde hij op de laatste plek met 70 stemmen. De voormalige Zwitserse president Alain Berset kreeg 92 stemmen achter zijn naam. Om 19.30 uur is er

Lees meer »

Tekort aan Ozempic houdt aan tot in 2025

De beperkte beschikbaarheid van het diabetesmedicijn en populair afslankmiddel Ozempic houdt aan. Geneesmiddelenwaakhond FAGG geeft aan dat verwacht wordt dat het geneesmiddel schaars blijft tot eind februari 2025.

Lees meer »

KIJK. Nora Gharib toont nieuwe gewaagde haarkleur

Een week voor de zomervakantie echt van start gaat, heeft presentatrice en actrice Nora Gharib een nieuwe look. “Ik wil iets anders doen met mijn haar”, vertelt ze in een video op TikTok, waarna ze verschijnt met een wijnrode coupe. Op sociale media reageren BV-vrienden, zoals Laura Tesoro en Pommelien Thijs, laaiend enthousiast. “Stop, nu wil ik dit ook”, schrijft

Lees meer »