Kandidaat-prins carnaval Zwevezele bruist van energie

Zoals we al berichtten, hebben de eerste kandidaten voor het volgende carnavalseizoen 2025 in Zwevezele zich al gemeld: Wesley Noë en Heidi Vanhee.

Wesley Noë is leerkracht in een Brusselse hotelschool, Heidi Vanhee is een goede vriendin. Aanvankelijk bedoeld als grap, gaan de kandidaten er nu volledig voor. Onze vroege vogels kozen de kikker als thema, groen als campagnekleur en stelden al een springkastelen-evenement voor, dat zal plaats hebben op 27 juli in het Kasteelpark.

Meteen werd ook een eigen Champagne voorgesteld in een beperkte oplage van 720 flessen. De opbrengst van dit collector’s item gaat naar een goed doel. “We zijn er klaar voor om er een mooi avontuur van te maken. Iets wat nog jaren zal blijven hangen”, aldus kandidaat-prins Wesley. (GGM)

The post Kandidaat-prins carnaval Zwevezele bruist van energie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Architect en school geven info over plannen van ‘t Saam

Tijdens een infomoment op woensdag 26 juni, heeft ’t Saam haar ambitieuze plannen voor een nieuwe schoolcampus gepresenteerd. Een 80-tal geïnteresseerden waren aanwezig op het infomoment. Deze nieuwe campus zal de krachten van de huidige locaties bundelen om een innovatieve en toekomstgerichte leeromgeving te creëren.
The post Architect en school geven info over plannen van ‘t Saam appeared first

Lees meer »

LIVEBLOG NEDERLAND-OOSTENRIJK. “Van links! Naar rechts!”: dolenthousiaste Oranje-fans zetten ook Berlijn op stelten

Onze noorderburen kijken in hun laatste groepswedstrijd Oostenrijk in de ogen. Nederland is intussen zeker van een plekje in de achtste finales van het EK. Maar Oranje wil zich ongetwijfeld kronen tot groepswinnaar, daarvoor rekent het alvast op aanvaller Memphis Depay. “Zonder een goede Memphis zal het moeilijk zijn om ver te komen”, vertelde Koeman op de persconferentie.

Lees meer »

Finland start (beperkte) vaccinatie tegen vogelgriep

Finland start met een beperkte vaccinatiecampagne tegen vogelgriep. Dat heeft het Finse Instituut voor Volksgezondheid en Welzijn aangekondigd. De vaccins zijn bedoeld voor personen die een hoger risico lopen. Volgens persbureau Reuters wordt Finland het eerste land dat dergelijke vaccins aan mensen zal toedienen.

Lees meer »

Hazard Mania in Tubeke: ruim 4.000 fans vermaken zich met gebroeders Hazard, waar Eden eerredder scoort tegen Anderlecht

Zon, pinten, hamburgers en een icoon van het Belgisch voetbal op het veld. De ruim 4.000 toeschouwers in het Stade Leburton van RUTB Tubize amuseerden zich kostelijk en dat deed Eden Hazard ook. Voor de komst van Anderlecht trok Eden Hazard de voetbalschoenen nog eens aan op Belgische bodem. Hij stond voor het eerst samen met broers Kylian en Ethan

Lees meer »