HLN TRANSFERLIVE. Antwerp kondigt transfer Odoi aan – Huygevelde keert terug naar Kortrijk

De transfermolen draait op volle toeren. Antwerp en Genk hebben allebei een nieuwe verdediger beet, terwijl AA Gent toptalent Mokio ziet vertrekken naar Ajax. Odoi is dan weer bijna van Antwerp. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Blal (41) tovert bankkantoor om tot stijlvolle barbershop in Eernegem: “De felgroene muren overschilderen, was een lastig karwei”

Blal Alawed (41), geboren in Syrië maar sinds 2017 in ons land én officieel Belg, toverde het bankkantoor op de hoek van de Aartrijkestraat in Eernegem om tot een stijlvolle barbershop. Zijn cliënteel bestaat hoofdzakelijk uit mannen, maar ook dames kunnen hier terecht, zij het enkel voor een korte coupe.
The post Blal (41) tovert bankkantoor om tot stijlvolle

Lees meer »

Op de Mercator met afscheidnemend coördinator Caroline Elias: “Mijn hart ligt bij het Ensorinstituut”

Voor Caroline Elias (60) wordt het een bijzonder einde van het schooljaar, want ze gaat met pensioen. Ze was decennialang een erg betrokken coördinator in het Ensorinstituut (GO!). “Ik zou nu een sabbatjaar moeten nemen. Maar ik ken mezelf. Ik kan moeilijk stil zitten.” Caroline sloot een bijzondere loopbaan in het onderwijs in schoonheid af met de Ensorparade.
The

Lees meer »

Gemeenteraadsvoorzitter Wervik Els Scheirlynck (CD&V) verlaat de politiek

Gemeenteraadsvoorzitter Els Scheirlynck (CD&V) uit Ter Hand (Geluwe) zal voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober geen kandidaat meer zijn. “Els liet dat al ruime tijd geleden weten”, reageert lijsttrekker Bercy Slegers. “Ze blijft onze partij trouw en hielp zelfs mee kandidaten zoeken voor onze lijst.”
The post Gemeenteraadsvoorzitter Wervik Els Scheirlynck (CD&V) verlaat de politiek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gigantisch grote broer voor doorkijkkerkje van Borgloon in Hasselt: “We willen het hart van Herkenrode terugbrengen”

Het historische hart van de abdij van Herkenrode in Hasselt wordt weer opgebouwd. Architecten Arnout Van Vaerenbergh en Pieter-Jan Gijs, bekend van onder meer het doorkijkkerkje in Borgloon, doen hun werk nog eens over en komen met een groots ontwerp. Dat zal hopelijk niet alleen een kerk, maar ook andere verdwenen kloostergebouwen doen verschijnen in het landschap. Het project met

Lees meer »

Motorrijder (59) zwaargewond na botsing met fietsster: man zat gekneld onder motor

Bij een verkeersongeval in het centrum van Aartrijke, een deelgemeente van Zedelgem, zijn woensdag op het middaguur twee gewonden gevallen. Een 59-jarige motorrijder en een 53-jarige fietsster kwamen met elkaar in botsing waarna beiden op de grond vielen. De motorrijder zat na het ongeval gekneld onder zijn tweewieler waarna de brandweer opgeroepen werd voor een bevrijding. Hij raakte zwaargewond.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël beveelt evacuatie van Khan Younis en Rafah – Netanyahu belooft onderzoek naar vrijlating Palestijnse ziekenhuisdirecteur

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »

Dertiger voor vierde keer voor rechter voor partnergeweld: “Besef dat ik geholpen moet worden, zie mijn vriendin graag”

“Hij heeft ook goede kanten, maar moet geholpen worden.” Ondanks drie eerdere veroordelingen voor partnergeweld en het feit dat ze begin dit jaar ook in de brokken deelde, stelde de vriendin van Kevin B. (34) uit Oostrozebeke zich op de rechtbank in Kortrijk geen burgerlijke partij. De openbare aanklager was minder vergevingsgezind…
The post Dertiger voor vierde keer voor

Lees meer »