“Een ontslag is nooit leuk, maar ik was niet rancuneus”: Gunther Levi keert na 3 jaar terug naar ‘Familie’ voor webreeks

Alsof hij een maand vakantie had gehad en weer aan het werk kon. Zo voelde het voor Gunther Levi (48) om drie jaar na z’n plotse ontslag weer op de set van ‘Familie’ te staan. Niet om in de soap uit de dood te herrijzen, wel voor de nieuwe webreeks waarin hij de hoofdrol speelt. Al sluit hij een permanente terugkeer ook niet uit, vertelt hij in ‘Dag Allemaal’. “In een soap kan alles.” 

Meer krantenkoppen in België

Vijf jaar cel voor verkrachting van bevriende studente op kot in Brugge

Een 33-jarige Egyptenaar is door de Brugse correctionele rechtbank veroordeeld tot vijf jaar effectieve gevangenisstraf en 400 euro boete wegens verkrachting en verboden wapenbezit. Ahmed K. vergreep zich aan een 23-jarige studente die hem een slaapplaats had aangeboden. Het openbaar ministerie had zes jaar cel gevorderd.
The post Vijf jaar cel voor verkrachting van bevriende studente op kot in

Lees meer »

“Formule I in het klein”: Racing Club Roeselare organiseert het EK voor telegeleid wagen

Roeselare Sinds vijf jaar racet Racing Club Roeselare met telegeleide wagens op het gloednieuwe circuit op het einde van de Kachtemsestraat, pal langs de E403. Eind augustus organiseren ze het EK, komend weekend komt een internationaal gezelschap kennismaken met het circuit. Een kijkje gaan nemen is gratis.
The post “Formule I in het klein”: Racing Club Roeselare organiseert het

Lees meer »

BEKIJK: Natuurhulpcentrum Oudsbergen redt das uit diepe put in Bilzen

In Bilzen hebben vrijwilligers van het natuurhulpcentrum in Oudsbergen een das gered uit een diepe put. Het diertje was er per ongeluk ingevallen en kon er zelf niet meer uit. Twee meisjes hoorden de das roepen en contacteerden het natuurhulpcentrum. "Hij was niet gekwetst, dat is uitzonderlijk na zo’n diepe val", zegt Sil Janssen, voorzitter van het natuurhulpcentrum.

Lees meer »

Céline Dion toont schrijnende strijd tegen ziekte in documentaire: “Ik slikte Valium om optredens door te komen”

“Moeten we de camera’s uitzetten?” Het zijn beklijvende beelden in de documentaire ‘I Am: Celine Dion’: de zangeres die tijdens een acute aanval van haar stiff-person-syndroom tien minuten lang spasmen moet verbijten. Maar net die rauwe realiteit wil Céline Dion (56) aan de mensen tonen, hoe hard ze voor haar leven vecht. Het levert aangrijpende televisie op, waarbij Dion alles

Lees meer »

Bende-overlever David Van de Steen: “Ik kan en wil me niet meer de les laten spellen door een onbekwame en corrupte justitie”

David Van de Steen, die als kind bij de overval van de Bende van Nijvel in Aalst werd neergeschoten en het als enige van zijn gezin overleefde, laat via sociale media weten waarom hij vandaag niet aanwezig was op een speciale bijeenkomst van het parket met de nabestaanden van de slachtoffers. Op Facebook spreekt hij van “een onbekwame en corrupte

Lees meer »

Na het afzeggen van Evenepoel en co: federatie houdt vast aan BK-startplicht én wil startregels tijdrit verstrengen

Remco Evenepoel zegde afgelopen weekend af voor het BK wielrennen, en hij was niet alleen. Nog vijf anderen leverden een ziektebriefje in. Ook voor het BK tijdrijden was er weinig animo. Maar de startplicht voor de wegrit opheffen, daar wil Belgian Cycling niet van weten. “Wij overwegen ook ernstig om voortaan de vijf grootste Belgische merkenploegen te verplichten om minstens

Lees meer »

Oostendenaar (24) krijgt opschorting van straf voor pikante berichten naar meisje (12)

De 24-jarige Stijn D. kreeg maandagochtend van de Brugse correctionele rechtbank opschorting van straf voor aanzetten tot ontucht. De twintiger stuurde in de zomer van 2022 via Snapchat enkele expliciete berichten naar het 12-jarig slachtoffer. De opa van het meisje kreeg de berichten uiteindelijk te zien.
The post Oostendenaar (24) krijgt opschorting van straf voor pikante berichten naar meisje

Lees meer »

Onthaalmoeder dreigt huis te verliezen door aanleg fietssnelweg Waregem: “Zie toekomst als kaartenhuisje in elkaar vallen”

Onthaalmoeder Nadine Vervaeck (65) uit Waregem dreigt haar huis te verliezen door de aanleg van een fietssnelweg langs de spoorweg. Volgens de recent voorgestelde plannen zou de woning gesloopt moeten worden om plaats te maken voor het brede fietspad. “Ik heb me krom gewerkt om mijn huis af te betalen en nu zie ik mijn toekomst als een kaartenhuisje in

Lees meer »

LIVEBLOG RODE DUIVELS. Meunier neemt deel aan laatste training voor afreis naar Stuttgart, Witsel blijft opnieuw binnen

In hun laatste en beslissende groepswedstrijd nemen de Rode Duivels het op tegen Oekraïne. De Belgen hebben minstens één punt nodig om zich te plaatsen voor de achtste finale. Op de dag voor de partij staat bondscoach Domenico Tedesco samen met Amadou Onana de pers te woord. Maar eerst trainen de Belgen voor hun vertrek naar Stuttgart nog in Ludwigsburg.

Lees meer »

Motorrijder (59) zwaargewond na botsing met fietsster: man zat gekneld onder motor

Bij een verkeersongeval in het centrum van Aartrijke, een deelgemeente van Zedelgem, zijn woensdag op het middaguur twee gewonden gevallen. Een 59-jarige motorrijder en een 53-jarige fietsster kwamen met elkaar in botsing waarna beiden op de grond vielen. De motorrijder zat na het ongeval gekneld onder zijn tweewieler waarna de brandweer opgeroepen werd voor een bevrijding. Hij raakte zwaargewond.

Lees meer »

WEERBERICHT. Tot 28 graden vandaag, morgen nog warmer en ook de eerste week van de zomervakantie krijgen we mooi weer

We krijgen warm zomerweer vandaag. De temperaturen lopen op tot 28 graden. Morgen wordt het nog warmer. “Het wordt warmer en warmer, we bouwen op richting woensdag”, zegt onze weervrouw Jill Peeters. Vanaf donderdag krijgen we dan weer enkele buien en onweer. In het weekend blijft het wel droog en ook volgende week is de zon weer van de partij.

Lees meer »

James Ensorhuis presenteert ‘Intrede van Christus in Brussel’ als wandtapijt: “Een van de meest complexe schilderijen ooit gemaakt”

In het James Ensorhuis start de nieuwe tentoonstelling ‘De intrede van Christ in Brussel in 1889 in detail’. Ensors meesterwerk is er te bewonderen als wandtapijt.
The post James Ensorhuis presenteert ‘Intrede van Christus in Brussel’ als wandtapijt: “Een van de meest complexe schilderijen ooit gemaakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE ZWITSERLAND – ITALIË (18u). Spalletti rekent op Bastoni en Mancini in de defensie, geblesseerde Dimarco haakt af

Zwitserland kon op dit EK voetbal tegen Duitsland even dromen van groepswinst, maar de 1-1 van Füllkrug verwees hen naar de tweede plaats. Bij de Italianen was het dan weer bibberen tot in het absolute slot: Zaccagni trapte zijn ploeg tegen Kroatië pas in de laatste minuut naar de tweede plaats in hun groep. Kunnen de troepen van Spalletti zich

Lees meer »