Dit is Oliver, de nieuwe vriend van ‘Temptation’ Megan: “Dit is zijn eerste relatie, maar hij is op alle vlakken perfect”

“Wat ik nu voel: dat heb ik écht nog nooit eerder meegemaakt.” Wie er nog aan twijfelde: Megan Desaever is verliefd. De realityster uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ verloor haar hart aan Oliver, die ze leerde kennen op vakantie op Ibiza. In dit interview vertelt de Belgische beauty hoe die ontmoeting tot stand kwam, wat haar toekomstplannen zijn en of ze – vanwege haar nieuwe romance – haar OnlyFans-account in de diepvries stopt. “Van mijn vriend hoef ik niet te werken, als ik dat niet wil.” 

Meer krantenkoppen in België

Kunstwerk ‘De Mantelzorger’ krijgt tijdelijk plekje aan Psychiatrisch Ziekenhuis in Brugge

Ter Gelegenheid van de Dag van de Mantelzorger werd zondag het kunstwerk ‘De Mantelzorger’ ingehuldigd in Brugge. Het kunstwerk – een bankje met daarop twee mensen, waarbij de rechter persoon de linker steun biedt – is een eerbetoon en een ode aan alle mantelzorgers die regelmatig hulp bieden aan hun zorgbehoevende partner, ouder, kind, buur of vriend.
The post

Lees meer »

Maar liefst vijf oude bekenden in seizoensfinale ‘Familie’: “Als ik één ding besef, is dat ik hier nooit had mogen stoppen”

In de finaleweek van ‘Familie’ vervullen maar liefst vijf (!) oude bekenden ‘de grootste droom van de bomma’. Onder andere (zatte) Rita, Bart en Guido maken hun rentree in de soap voor een reünie van de familie Van de Bossche. Onze reporter volgde de emotionele draaidagen vanop de eerste rij. “We kwamen maar niet overeen over de verhaallijn”, aldus Jacky

Lees meer »

Drie Indiërs gearresteerd die illegaal in woning verbleven in Diksmuide

Drie mannen van Indische afkomst werden maandagochtend gearresteerd door de politie in Diksmuide, nadat hun bestelwagen met Britse nummerplaten werd gecontroleerd. Het bleek dat ze werkten voor een Britse touroperator en in een woning verbleven, wat niet toegelaten was.
The post Drie Indiërs gearresteerd die illegaal in woning verbleven in Diksmuide appeared first on KW.be.

Lees meer »

Basisschool Kaspar in Rekkem neemt afscheid in stijl van meester Geert: “Sandalen en witte sokken typeren hem”

Op de allerlaatste dag van het schooljaar werd meester Geert getrakteerd op een opvallend afscheid. De kinderen van basisschool Kaspar in Rekkem vormden een erehaag en hadden zich daarbij gehuld in zijn favoriete schoeisel.
The post Basisschool Kaspar in Rekkem neemt afscheid in stijl van meester Geert: “Sandalen en witte sokken typeren hem” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Moeders stoofvlees is een groot succes”: Valérie en Daivy van ’t Frietje in Koksijde eten nog elke dag zelf graag hun frietjes

Op 1 maart 2018 namen Valérie Butin (53) en Daivy Dert (47) de fakkel over van een bekende frituur in Koksijde-Bad. Zonder enige frituristenervaring, maar vastbesloten om er 100 procent voor te gaan. Zes jaar later blikken ze terug op het parcours dat ze hebben afgelegd. “Uiteraard hebben we oog voor de nieuwe trends en proberen we nieuwigheden uit”, klinkt

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. EU maakt 1,4 miljard euro uit Russische tegoeden vrij voor steun aan Oekraïne

Minstens 4 mensen zijn om het leven gekomen en 34 anderen gewond geraakt bij een Russische raketaanval op de stad Pokrovsk, in de Oost-Oekraïense regio Donetsk. Het Kremlin dreigt intussen met “consequenties” aan het adres van de Verenigde Staten na de Oekraïense aanval op de Krim. Die werd volgens Moskou uitgevoerd met een raket van Amerikaanse makelij. Lees hier de

Lees meer »

Zuster Pascale in de bloemetjes gezet voor 100ste verjaardag in Kortrijk: “Ze blijft sterk door haar geloof”

Maandag werd Zuster Pascale, in het leven Maria Vandekerckhove, in de bloemetjes gezet voor haar 100ste verjaardag in Kortrijk. Raadslid Stephanie Demeyer overhandigde haar een bos bloemen en een mandje Kortrijkse delicatessen. De kok van WZC Sint-Vincentius zorgde voor fijne patisserie en broodpudding.
The post Zuster Pascale in de bloemetjes gezet voor 100ste verjaardag in Kortrijk: “Ze blijft sterk

Lees meer »

De twee gezichten van het liberalisme

In Vlaanderen is het beeld duidelijk: Open VLD is een zieltogende partij geworden. De huidige partijtop heeft de verkiezingen verloren en in het Vlaams Parlement zijn de liberalen nauwelijks even groot als de PVDA. In Franstalig België daarentegen is de MR van Georges-Louis Bouchez de grote winnaar van de verkiezingen geworden, met een eclatante score.

Lees meer »

“Ik ben de tel stilaan kwijtgeraakt”: voorzitter van SK Nieuwkerke na zoveelste inbraak in tijdelijke kantine

SK Nieuwkerke kreeg in de nacht van woensdag op donderdag weer ongewenst bezoek. In de chalet, die dienst doet als tijdelijke kantine, werden chips, soep en sportdrank gestolen. Het was niet de eerste keer dat de club uit tweede provinciale slachtoffer werd van een inbraak. “De materiële schade is groot, met twee kapotte ruiten en een beschadigde deur”, zucht voorzitter

Lees meer »