DEVILTIME. “Dit is niet beste positie van Trossard”: Degryse en Mulder hadden liever Bakayoko aan de aftrap gezien

Leandro Trossard is de vervanger van Dodi Lukebakio voor de cruciale match van de Rode Duivels tegen Oekraïne. “Geen verrassing”, vinden Marc Degryse en Jan Mulder in de eerste ‘Deviltime’ van de avond. “Maar ik had liever Bakayoko aan de aftrap gezien.” 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. 4.000 fans onthalen dolenthousiast ‘Familie’-cast voor première van epische seizoensfinale: “Of de bom ontploft?”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze

Lees meer »

Nieuwe locatie voor Koesterhuis Kortrijk in Astridpark

Nu de stad de twee woningen in de Lange Brugstraat te koop aanbiedt, neemt het Koesterhuis na Kortrijk Congé haar intrek in het gewezen tramstation in het Astridpark. Het gebouw op de Graaf de Smet de Naeyerlaan 16 is volop in verbouwing en gaat eind september open. “Midden in het groen hebben we meer ruimte om verschillende activiteiten te organiseren

Lees meer »

Niet-eurolanden nog niet klaar voor toetreding tot eurozone

Geen van de zes EU-lidstaten die geen deel uitmaken van de eurozone maar wel wettelijk verplicht zijn om toe te treden, zijn momenteel klaar om die stap te zetten en dus de euro in te voeren. Dat zegt de Europese Commissie in haar nieuwe convergentierapport. Bulgarije staat er het beste voor.

Lees meer »

Klacht G.C. tegen Krant van West-Vlaanderen bij de Raad voor de Journalistiek ongegrond

De Raad voor de Journalistiek heeft een klacht van G.C. tegen Krant van West-Vlaanderen ongegrond verklaard. Het artikel gaat over een vrouw die jarenlang vrijwilliger was in een dierenasiel en dan veroordeeld werd omdat ze haar hond zo hard had geschopt dat de dierenarts het dier moest laten inslapen. Volgens de voorzitter van dierenasiel is de vrouw te licht gestraft.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Artsen eisen tot wel 3.300 euro cash in een omslag voor ze willen opereren. “Anders verdien ik minder dan een loodgieter”

“Eén chirurg vroeg zelfs 3.000 euro.” Toen Noah een chirurg zocht voor een operatie voor zijn zoontje, stelde hij vast dat artsen cash geld vragen voor operaties. Dat is een gangbare praktijk, zo blijkt uit onderzoek van de HLN-onderzoekscel. Wij gingen undercover op consultatie en zagen hoe artsen de grenzen van de wet aftasten: “Ik kan je een korting geven

Lees meer »

Nieuwe cultuurbrochure Moorslede bevat weer mix van mooie namen: “Interesse wordt elk jaar groter”

In GC De Bunder is de nieuwe cultuurbrochure voorgesteld. De cultuurdienst wist ook voor dit jaar enkele mooie namen vast te leggen. Zo zijn er verschillende theatervoorstellingen, maar komen ook de liefhebbers van comedy volop aan hun trekken. Onder andere Han Solo en Urbanus zakken af naar Moorslede.
The post Nieuwe cultuurbrochure Moorslede bevat weer mix van mooie namen:

Lees meer »

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »