Daniele (78) overleefde dodelijke brand in Luiks flatgebouw niet: “Ze omschreef zichzelf als een jong meisje in een oud karkas”

Bij de brand in een Luiks appartementsgebouw vielen maandag twee dodelijk slachtoffers. Eén slachtoffer overleed woensdag in het ziekenhuis, de 78-jarige Daniele Vanpareren kwam maandag al ter plaatse om het leven. “Ze omschreef zichzelf als ‘een jong meisje in een oud karkas”, getuigt haar zoon bij ‘La Dernière Heure’.

 

Meer krantenkoppen in België

Bordeelhouders mogen belastingen cash betalen: “Niemand betaalt hier met de kaart en banken weigeren ons als klant”

Twee bordeelhouders die samen 53 vitrines verhuren in het Antwerpse Schipperskwartier, mogen hun belastingen voortaan cash betalen. Dat heeft een rechter in Brussel beslist. De reden waarom de twee naar de rechtbank stapten is simpel: niemand betaalt er met de kaart. En bovendien heeft de sector het nog altijd lastig om een rekening te kunnen openen bij de bank.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Verandert Frankrijk van systeem? Deschamps denkt na over een 4-4-2 met twee aalvlugge spitsen

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, vandaag wordt er om 10u30 getraind in het Team Base Camp in Freiberg, waarvan alleen het eerste kwartiertje niet gesloten is. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf Arena. Ondertussen denkt

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Alcoholverbod voor zestiger die zich bevredigde in buurt van zonnende meisjes op strand in Bredene

Een zestiger uit Veurne heeft voor de Brugse rechtbank acht maanden voorwaardelijke celstraf gekregen voor openbare zedenschennis. De man kreeg onder meer een alcoholverbod opgelegd. Al stelde hij zelf een radicalere oplossing voor.
The post Alcoholverbod voor zestiger die zich bevredigde in buurt van zonnende meisjes op strand in Bredene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voorzitter Vlaams Belang Wervik Rudy Denys verhuist naar Blankenberge: “Nood aan een nieuwe start in een andere omgeving”

Voorzitter Rudy Denys (62) van het Vlaams Belang Wervik verhuist binnenkort naar Blankenberge en sluit daar aan bij de plaatselijke afdeling. “Met pijn in het hart heb ik deze beslissing genomen, daar ik nood heb aan een nieuwe start in een andere omgeving”, zegt Rudy. “Het was tijd voor iets anders. Ik wil iedereen bedanken voor de steun die ik

Lees meer »

“Dit is heel erg wreed”: Luka Modric (38) blijft na emotionele rollercoaster in tranen achter, zien we hem nog terug in shirt van Kroatië?

Hebben we Luka Modric (38) voor het laatst in actie gezien op een groot toernooi? In één minuut ging de Kroatische kapitein tegen Italië van de hel naar de hemel. De middenvelder miste eerst een strafschop, kort nadien verschalkte hij Donnarumma tóch. Maar Modric belandde opnieuw in de hel. In minuut 98 kwam de Italianen langszij, de Kroaten zijn nu

Lees meer »

Kort ziekteverzuim gemeentepersoneel blijft stijgen: “Dubbel zo slecht als gemiddelde”

Dat het kort verzuim zo hoog is in Langemark-Poelkapelle, komt onder meer door woonzorgcentrum De Boomgaard. Dat antwoordde burgemeester Dominique Cool (N-VA) nadat Brecht Bogaert (CD&V) op de gemeenteraad wees op de stijgende cijfers van de afgelopen drie jaar.
The post Kort ziekteverzuim gemeentepersoneel blijft stijgen: “Dubbel zo slecht als gemiddelde” appeared first on KW.be.

Lees meer »