Buurman (59) breekt in bij Afghaans gezin en besmeurt woonkamer met varkensbloed: “Ik heb dat volk eruit gekregen”

Lugubere pesterijen, zo kan je de feiten omschrijven die zich twee jaar geleden in de Pompstraat in Niel afspeelden. De 59-jarige buurman Emile G. deed er werkelijk alles aan om het Afghaans gezin met drie jonge kindjes uit zijn straat te verdrijven. Zo ver zelfs, dat hij inbrak en hun meubels overgoot met varkensbloed. De rechtbank veroordeelde hem tot 18 maanden cel en een forse schadevergoeding.

 

Meer krantenkoppen in België

Buurthuis Venning heft eindelijk zekerheid over nieuwe locatie, op slechts 200 meter: “We zijn heel tevreden”

Er is een nieuwe locatie gevonden voor het buurthuis in wijk Venning. De huidige locatie in de Damastweverstraat kon niet behouden worden door het aflopen van de huur van het gebouw van de oude Deelfabriek. Even paniek bij de vrijwilligers, want tot voor kort was er geen alternatief. Tot nu.
The post Buurthuis Venning heft eindelijk zekerheid over nieuwe

Lees meer »

35ste editie van Grensrock succesvol van start

En ze zijn vertrokken! Onder een stralende zon wist het Park Ter Walle in Menen zich te vullen, voor de eerste avond van Grensrock. De combinatie van het weer en een ijzersterke affiche, wist zowel vriend als vijand te overtuigen. Het volledige terrein stond in geen tijd bomvol.
The post 35ste editie van Grensrock succesvol van start appeared first

Lees meer »

Golf, dodelijke oneliners, maar vooral gênante vertoning voor president: dit moet u weten over het debat tussen Joe Biden en Donald Trump

Het debat tussen huidig president Joe Biden en zijn voorganger Donald Trump is donderdagnacht uitgedraaid op een nachtmerrie voor de Democraten. Een warrige Biden kon de Amerikaanse kiezers absoluut niet overtuigen dat hij in staat is om het zwaarste ambt ter wereld nog vier jaar uit te oefenen; een voor zijn doen beheerste Trump moest zijn tegenstander enkel zichzelf in

Lees meer »

Kijk op 6 juli LIVE naar Club Brugge-AEK Athene (14u), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang, live bekijken. De eerstvolgende match is op 6 juli. Dan speelt Club op het Belfius Basecamp tegen het Griekse AEK Athene. Die match kan u vanaf 14u live bekijken.

Lees meer »

Beurzen zoeken richting

06:52 Na de brede spreidstand op Wall Street, havikachtig commentaar van Fed-bestuurders en met het Amerikaans inflatiecijfer voor de boeg gaat de Aziatische beurzen uiteenlopende richtingen uit.

Lees meer »