Bedrijfswagens in tien jaar tijd bijna helft duurder, en dat gaan ook werknemers voelen

Bedrijfswagens zijn in tien jaar tijd bijna de helft duurder geworden. Dat heeft te maken met de massale overstap van fossiele naar elektrische auto’s, meldt hr-expert Acerta. Toch dienen zich ook steeds meer alternatieven aan voor werknemers die zo’n salariswagen niet écht nodig hebben of kiezen voor een kleinere auto.

 

Meer krantenkoppen in België

Prinses Alexia wil bij omstreden studentenvereniging, maar is niet welkom: “Geen zin in spionerende beveiligers”

De Nederlandse prinses Alexia (18) staat op een keerpunt. Ze is klaar om haar hogere studies aan te vatten en heeft volgens de Nederlandse pers haar zinnen gezet op de Rijksuniversiteit Groningen. De middelste dochter van koning Willem-Alexander (57) en koningin Máxima (53) werd er al meermaals in studentenkringen gesignaleerd, om zich te oriënteren op een studie aan de universiteit.

Lees meer »

China beschuldigt twee oud-ministers van Defensie van corruptie

De Communistische Partij van China (CPC) heeft twee voormalige ministers van Defensie, die al maanden niet meer in het openbaar zijn verschenen, uit de partij gezet wegens beschuldigingen van corruptie. Li Shangfu en Wei Fenghe zijn uit de partij gezet wegens “ernstige schendingen van de partijdiscipline en de wet”, meldde het staatspersbureau Xinhua donderdag.

Lees meer »

Pittem lanceert luierbank om ongebruikte luiers in te zamelen

Vanaf nu vind je op vijf locaties in Pittem en Egem een luierbank voor ongebruikte luiers. Het gemeentebestuur wil met dit initiatief de gezinnen in de gemeente die het financieel moeilijk hebben, ondersteunen. Onder het motto ‘Is het luiertje te klein, maak een ander kleintje blij’ roept Pittem haar inwoners op om ongebruikte luiers te deponeren in de daarvoor bestemde

Lees meer »

Succesvolle jubileumeditie Feest van het Paard onder stralende zon: “Opnieuw sfeer en gezelligheid voor jong en oud”

De vzw Folkloristische Paardenkoersen vierde maandag 24 juni haar 110de editie. De jubileumeditie lokte opnieuw heel wat toeschouwers en enthousiastelingen naar het Feest van het Paard in Krombeke. De organisatie pakte voor de 110de editie weer uit met een namiddagprogramma. Onder een stralende zon werd de verjaardagseditie een mooi succes.
The post Succesvolle jubileumeditie Feest van het Paard onder

Lees meer »

Ben jij een hobbytuinier met een hart voor de natuur? Word Tuinranger

Op vandaag telt Kortrijk 10 tuinrangers die op een jaar tijd maar liefst 155 tuinbezoeken aflegden en adviezen opmaakten om inwoners te helpen hun tuin om te toveren tot een groen en biodivers paradijs. Op 9 juli organiseert de stad een infomoment voor nieuwe tuinrangers om het team extra te versterken.
The post Ben jij een hobbytuinier met een

Lees meer »

? “We gaan Remco Evenepoel in het geel zien rijden”

De Ronde van Frankrijk gaat zaterdag van start in Firenze. De Tour dient zich veelbelovend aan met strijd op verschillende fronten. De eindzege lijkt wellicht weer een strijd te worden tussen topfavoriet Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard. Remco Evenepoel gaat met gezonde ambitie naar zijn eerste Tour en is niet kansloos voor een podiumplek. Sprint Jasper Philipsen zich opnieuw naar

Lees meer »

Vijf jaar cel voor dodelijke straatrace op E40 in Beernem

De Brugse politierechtbank heeft een Britse twintiger veroordeeld tot vijf jaar effectieve gevangenisstraf voor een dodelijk verkeersongeval. Een dertiger uit Zedelgem kreeg twee jaar cel, waarvan de helft met uitstel. Bij het ongeval tijdens een straatrace op de E40 in Beernem kwam een passagier van de Brit om het leven.
The post Vijf jaar cel voor dodelijke straatrace op

Lees meer »

De Coninckplein stukje groener, aanplanting Moermanpark is voor dit najaar

De voorbije weken werden er vergroeningswerken uitgevoerd op het De Coninckplein. Zo’n 1.600 vierkante meter tegels werden gewipt en maakten plaats voor groen. “We moesten ingrijpen, want de wortels van de bomen duwden de tegels omhoog”, aldus schepen van Groen Michèle Hostekint (Vooruit).
The post De Coninckplein stukje groener, aanplanting Moermanpark is voor dit najaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Medusa Outdoor viert 20 jaar elektronische muziek in Avelgem: “Winnen jaarlijks aan bekendheid”

In Avelgem valt er dit jaar een bijzonder jubileum te vieren op 21 juli tijdens het jaarlijkse festival van Medusa Outdoor in de Kasteelhoeve in Outrijve. Het is namelijk 20 jaar geleden dat de eerste editie van het festival georganiseerd werd.
The post Medusa Outdoor viert 20 jaar elektronische muziek in Avelgem: “Winnen jaarlijks aan bekendheid” appeared first on

Lees meer »

Landelijke bloementuin Lavandee in Koekelare opent de deuren

Tijdens de open tuindagen op 29 en 30 juni en ook op 1 september kan je een kijkje nemen in De Lavandee. Het is een landelijke tuin zonder gazon, bestaande uit weelderige borders met planten uit alle werelddelen.
The post Landelijke bloementuin Lavandee in Koekelare opent de deuren appeared first on KW.be.

Lees meer »