Bange Duivels moeten toernooi heropstarten tegen Frankrijk

 

België plaatste zich woensdag tegen Oekraïne (0–0) langs een zijdeur voor de achtste finales van het EK. De angst om te verliezen leidde tot een slechte wedstrijd en kostte de Rode Duivels de groepszege. De Belgen moeten hun toernooi heropstarten tegen Frankrijk. Misschien is dat wel een goeie zaak.

 

Meer krantenkoppen in België

Maar liefst vijf oude bekenden in seizoensfinale ‘Familie’: “Als ik één ding besef, is dat ik hier nooit had mogen stoppen”

In de finaleweek van ‘Familie’ vervullen maar liefst vijf (!) oude bekenden ‘de grootste droom van de bomma’. Onder andere (zatte) Rita, Bart en Guido maken hun rentree in de soap voor een reünie van de familie Van de Bossche. Onze reporter volgde de emotionele draaidagen vanop de eerste rij. “We kwamen maar niet overeen over de verhaallijn”, aldus Jacky

Lees meer »

33 tombes met mummieresten ontdekt bij Aswan in Egypte

Vlakbij de Egyptische stad Aswan heeft een Egyptisch-Italiaanse archeologische missie 33 familietombes met overblijfselen van mummies ontdekt. De ontdekking biedt de mogelijkheid om nieuwe inzichten te krijgen in de ziektes van de Egyptische Late Periode en de Grieks-Romeinse Periode, zo kondigden de autoriteiten maandag aan.

Lees meer »

Primus Top Of Darts brengt zes topdarters samen in een spannend toernooi in Kortrijk Xpo

Op donderdag 7 november verzamelen enkele van de grootste namen uit de dartswereld zich in Hal 5 van Kortrijk Xpo. “We strikten Nathan Aspinall, Jonny Clayton, Joe Cullen, Raymond Van Barneveld, Andy Baetens en Fallon Sherrock. De ticketverkoop is al gestart. Snel zijn is de boodschap, want dit dartsevent is uniek in West-Vlaanderen”, zegt medeorganisator Edouard Deprez (35).
The

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »

Uniek familieportret: Jean-Marie en Carmen Pfaff vieren 50 jaar huwelijk in kasteel

Exact vijftig jaar nadat ze in Beveren in het huwelijksbootje stapten, vieren Jean-Marie Pfaff (70) en Carmen Seth (68) vandaag hun gouden bruiloft. Dochters Lyndsey (45), Kelly (46) en Debby (49) verrasten hen met een feestelijke lunch in het kasteel van Brasschaat. Onze fotograaf was erbij voor een exclusief familieportret. Dat Jean-Marie en Carmen een grote rol spelen in de

Lees meer »

Julian Assange bekent schuld voor Amerikaanse rechtbank

WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft in een rechtbankzitting op het Amerikaanse eiland Saipan zoals verwacht schuldig gepleit aan een schending van de Amerikaanse spionagewetgeving. Assange en het Amerikaanse gerecht sloten daarover eerder een deal: in ruil voor zijn schuldbekentenis mocht hij maandag al de gevangenis in Londen verlaten.

Lees meer »

“Alles te danken aan pépé Bjorn”: Kyana Annys hoopt na moeilijke jeugd op succesverhaal in darts

Kyana Annys (19) is een beloftevolle darter. De Meense kreeg de smaak te pakken dankzij haar pleegvader en pépé Bjorn Alliet. “Hij is een godsgeschenk”, zegt Kyana, die al een bewogen jong leven achter de rug heeft.
The post “Alles te danken aan pépé Bjorn”: Kyana Annys hoopt na moeilijke jeugd op succesverhaal in darts appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een schuld van 3.000 miljard, een open drugsoorlog en aanstormende verkiezingen: staat een revolutie voor de deur in Frankrijk?

De Fransen moeten de komende twee weken een historische én verscheurende keuze maken. Na de nederlaag van Macron zijn politieke kamp bij de Europese verkiezingen, heeft de president nu nieuwe wetgevende verkiezingen uitgeschreven. Die zijn een soort roulette waarbij de verliezer op voorhand bekend is: Macron zelf. Wie de winnaar zal worden, moet nog blijken. Wat voorspellen de sociale problematieken

Lees meer »