Winnen en bidden: clash met Frankrijk of héél gunstig parcours voor de Duivels? Ontdek hier de (potentiële) achtste finales

De groepsfase op het EK voetbal loopt op z’n einde. Wat ook betekent dat de affiches van de achtste finales stilaan ingevuld worden. Met Zwitserland-Italië ligt er al één duel vast, en na de verrassende ontknoping in groep D kan het voor België loodzwaar worden. Welke clashes krijgen we vanaf 29 juni? U ontdekt het hieronder, met telkens een update wanneer een nieuwe achtste finalist bekend is. 

Meer krantenkoppen in België

Kristoff Demoor legt in Torhout eed af als nieuw gemeenteraadslid

In Torhout heeft Kristoff Demoor maandagavond de eed afgelegd als nieuw gemeenteraadslid voor CD&V. Hij volgt partijgenote en voormalige schepen Rita Dewulf op, die afscheid genomen heeft van de politiek.
The post Kristoff Demoor legt in Torhout eed af als nieuw gemeenteraadslid appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Katy Perry laat monden openvallen met gedurfde topless-look op show van Balenciaga

De Amerikaanse zangeres Katy Perry (39) krijgt heel wat aandacht wanneer ze met een gewaagde outfitkeuze verschijnt bij een modeshow. Perry toont haar afgetrainde buikspieren in een topless-look met bontjas over. Volgens sommigen wil ze zo de speculaties over het gebruik van Ozempic tegengaan. In Parijs is het momenteel de Haute Couture Fashion Week, zo waren onder andere ook Nicole

Lees meer »

Gezinsbond Gistel gaat op zoek naar ‘De Stoel’

Voor de tweede keer organiseert de Gezinsbond van Gistel tijdens de week van maandag 8 tot vrijdag 12 juli de zoektocht naar ‘De Stoel’. Op een verborgen plekje in de stad kan iedereen proberen om als eerste neer te zitten in… een stoel.
The post Gezinsbond Gistel gaat op zoek naar ‘De Stoel’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deze leeftijdsgroep is het gelukkigst in ons land

Van alle Belgen zijn de studenten het gelukkigst. Dat achterhaalde statistiekbureau Statbel bij de nieuwste enquête naar het persoonlijk welbevinden en de levensomstandigheden. Al is er bij alle leeftijdsgroepen een toename in geluksgevoel waargenomen.

Lees meer »

‘Team Stadhuis’ verklapt de favoriete plekjes: van publiek toegankelijke binnentuin tot de zolder van het belfort

Tot op het allerlaatste moment legden zowat 180 werklui de laatste hand aan het stadhuis. Wij lieten enkele mensen die de voorbije twee jaar van dichtbij betrokken waren bij de realisatie van de (ver)nieuwbouw hun favoriete plekje aanduiden.
The post ‘Team Stadhuis’ verklapt de favoriete plekjes: van publiek toegankelijke binnentuin tot de zolder van het belfort appeared first on

Lees meer »

“In mijn rug kan geen mes meer bij, het is nu al een vogelpiekbord”: burgemeester Dedecker reageert fel op uitspraak Marc Descheemaecker

In een recente mediastorm heeft burgemeester Jean-Marie Dedecker krachtig gereageerd op de uitspraken van Marc Descheemaecker, die beweerde dat het schepencollege van Middelkerke meer leek op een komische serie dan op een serieuze bestuursploeg.
The post “In mijn rug kan geen mes meer bij, het is nu al een vogelpiekbord”: burgemeester Dedecker reageert fel op uitspraak Marc Descheemaecker appeared

Lees meer »

Internationale drugsbende ontmanteld na inval in Peterbos: 12 mensen opgepakt, drugs en wapens in beslag genomen

De federale gerechtelijke politie van Brussel heeft een internationale criminele organisatie opgerold die actief was in drugshandel na een grootschalige politie-operatie in Peterbos vannacht. Een twaalftal leden van het netwerk werden gearresteerd, en er werden drugs, wapens en geld in beslag genomen. De organisatie, die vertakkingen had tot in Marseille in Frankrijk, was gespecialiseerd in de handel in cocaïne en

Lees meer »

219 mensen gearresteerd bij internationale operatie tegen mensenhandel: “Hongaars koppel dwong hun zes kinderen tot betaalde seks”

Bij een grote internationale operatie tegen mensenhandel zijn 219 mensen gearresteerd. Dat meldt de Europese politiedienst Europol. De politiekorpsen van 39 landen, waaronder België, werkten samen om criminele netwerken te ontmantelen die zich schuldig maakten aan seksuele uitbuiting, gedwongen criminaliteit en gedwongen bedelen.

Lees meer »

Bekende Oostendse fotograaf Jean-Jacques Soenen overleden

In Oostende is de bekende fotograaf Jean-Jacques Soenen overleden. Hij werd 72 jaar. Jean-Jacques publiceerde in diverse media, maar maakte ook eigen werk. Hij stelde zijn kunstfoto’s vaak tentoon en maakte ook diverse fotoboeken, veelal met Oostende als thema.
The post Bekende Oostendse fotograaf Jean-Jacques Soenen overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »