Vrijspraak voor chirurg die zich “vergist” van opening bij rectaal onderzoek

Het Brusselse hof van beroep heeft een chirurg van het UZ Leuven vrijgesproken voor onopzettelijke slagen en verwondingen. De man penetreerde bij een rectaal onderzoek de vagina van een patiënte, die nadien klacht indiende. “Ik ben afgegleden”, klonk het bij de beklaagde.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Katy Perry laat monden openvallen met gedurfde topless-look op show van Balenciaga

De Amerikaanse zangeres Katy Perry (39) krijgt heel wat aandacht wanneer ze met een gewaagde outfitkeuze verschijnt bij een modeshow. Perry toont haar afgetrainde buikspieren in een topless-look met bontjas over. Volgens sommigen wil ze zo de speculaties over het gebruik van Ozempic tegengaan. In Parijs is het momenteel de Haute Couture Fashion Week, zo waren onder andere ook Nicole

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde Franse parlementsverkiezingen

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij haalde 33 procent van de stemmen binnen. Dat melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »

Maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen roept werkneemsters op om zich te laten testen op borstkanker

Met infosessies over borstkankerscreening wil het maatwerkbedrijf ’t Veer helpen om het bewustzijn bij zijn vrouwelijke werknemers rond borstkankerpreventie te vergroten. De infosessies gebeurden met de steun van de borstverpleegkundige van AZ Delta Menen.
The post Maatwerkbedrijf ’t Veer in Menen roept werkneemsters op om zich te laten testen op borstkanker appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël beveelt nieuwe evacuatie van Khan Younis en Rafah

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »

Voetbalploegen G-Black Devils United uit Jabbeke nemen afscheid van hun oprichter Kurt: “Een man met een gouden hart”

Kurt Myny, medeoprichter van de G-voetbalploegen Black Devils United uit Jabbeke is onverwachts overleden. Kurt, afkomstig uit Diksmuide zette zich jarenlang in voor de voetbalploegen. “Hij deed werkelijk alles voor onze gasten: training geven, urenlang rondrijden om hen op te pikken en terug te brengen. Kurt was een man met een gouden hart. Helaas is hij veel te vroeg van

Lees meer »

Bouchez: “Volledig legitiem dat De Wever premier zou worden”

Het zou “volledig legitiem” zijn moest N-VA-voorzitter Bart De Wever premier worden. Dat zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez voor het gesprek met de vijf partijen bij de Nationale Bank. “Wij hebben geen veto’s tegen bepaalde personen, zeker niet tegen personen van een democratische partij”, zei Bouchez.

Lees meer »

“Meer West-Vlaams dankzij Renaat”: tiende Tour de France voor Sporza-medewerker Hannes Tahon (34)

Hannes Tahon (34) uit Koolskamp maakte het voorbije decennium naam en faam als de rechterhand van eerst Michel Wuyts en nu Karl Vannieuwkerke, Renaat Schotte en José De Cauwer tijdens de wieleruitzendingen op Sporza. Dit weekend begint Tahon, die Koolskamp als woonplaats inruilde voor Brussel, aan zijn tiende Tour de France. Zijn tien anekdotes.
The post “Meer West-Vlaams dankzij

Lees meer »

35-jarige motorrijder overleden bij ongeval in Brugge

Bij een zwaar verkeersongeval is dinsdagnamiddag in Brugge een 35-jarige motorrijder om het leven gekomen. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De Bruggeling kwam frontaal in botsing met een andere motorrijder.
The post 35-jarige motorrijder overleden bij ongeval in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. De vijf opvallendste fragmenten van het spraakmakende debat tussen Biden en Trump

Een verwarde en haperende Joe Biden (81) die voor regelrechte paniek zorgt in het Democratische kamp en een bulderende Donald Trump (78) die de leugens aaneen reeg. Dat is zowat de samenvatting van het eerste spraakmakende verkiezingsdebat tussen de twee Amerikaanse presidentskandidaten. Van een gênante blunder tot golfballen: dit waren de vijf opvallendste momenten uit het debat.

Lees meer »