Tories trekken steun voor 2 kandidaten in wegens gokfraude, ook Labour schorst kandidaat voor Britse parlementsverkiezingen

De Britse Conservatieven hebben dinsdag hun steun ingetrokken voor twee kandidaten voor de komende parlementsverkiezingen. De twee zouden betrokken zijn bij het uitdijende gokschandaal. Volgens de Britse omroep BBC heeft ook de oppositiepartij Labour intussen een gokkende kandidaat geschorst.

 

Meer krantenkoppen in België

Geen Olympische Spelen voor ‘B-girl’ Maxime Blieck: “Ik ben sprakeloos”

De Brugse breakdancer – oftewel B-girl – Maxime Blieck (25) is er niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Parijs. Tijdens de laatste kwalificaties kon Madmax zich niet bij de beste negen scharen, wat nodig was om een Olympisch ticket te veroveren.
The post Geen Olympische Spelen voor ‘B-girl’ Maxime Blieck: “Ik ben sprakeloos”

Lees meer »

“Meer West-Vlaams dankzij Renaat”: tiende Tour de France voor Sporza-medewerker Hannes Tahon (34)

Hannes Tahon (34) uit Koolskamp maakte het voorbije decennium naam en faam als de rechterhand van eerst Michel Wuyts en nu Karl Vannieuwkerke, Renaat Schotte en José De Cauwer tijdens de wieleruitzendingen op Sporza. Dit weekend begint Tahon, die Koolskamp als woonplaats inruilde voor Brussel, aan zijn tiende Tour de France. Zijn tien anekdotes.
The post “Meer West-Vlaams dankzij

Lees meer »

Dertiger voor vierde keer voor rechter voor partnergeweld: “Besef dat ik geholpen moet worden, zie mijn vriendin graag”

“Hij heeft ook goede kanten, maar moet geholpen worden.” Ondanks drie eerdere veroordelingen voor partnergeweld en het feit dat ze begin dit jaar ook in de brokken deelde, stelde de vriendin van Kevin B. (34) uit Oostrozebeke zich op de rechtbank in Kortrijk geen burgerlijke partij. De openbare aanklager was minder vergevingsgezind…
The post Dertiger voor vierde keer voor

Lees meer »

Diksmuide voert dit najaar shop- en go-plaatsen in: “Zowel handelaars als seniorenadviesraad zijn vragende partij”

Op vraag van de handelaars en de seniorenadviesraad voert Diksmuide vanaf dit najaar shop- en go-plaatsen in. De plaatsen worden voorzien bij handelszaken in het stadscentrum, waar voornamelijk sprake is van een korte bezoektijd.
The post Diksmuide voert dit najaar shop- en go-plaatsen in: “Zowel handelaars als seniorenadviesraad zijn vragende partij” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rapport Vlaamse overheid vernietigend voor cyberveiligheid stad Antwerpen vóór grote hack in 2022: “Onvoldoende maatregelen, pijnlijk voor zo’n grote organisatie”

De stad Antwerpen was amper voorbereid op een grote cyberaanval, zoals die in 2022 gebeurde. Dat blijkt uit een scherp rapport van de Vlaamse Toezichtcommissie voor persoonsgegevens, die openbare besturen controleert over privacy. "Pijnlijk", staat letterlijk in het rapport. Het is het eerste officiële onderzoek van de overheid over de aanval dat naar buiten komt. VRT NWS kon het rapport

Lees meer »