Tabloids hebben vette kluif aan mogelijke WAG-confrontatie in Keulen: hoe komst van ex-minnares Walker voor nervositeit zorgt

Terwijl het op het veld niet loopt, dreigt ook naast het veld een relletje los te barsten bij Engeland op het EK voetbal. Tijdens de wedstrijd tegen Denemarken werd verdediger Kyle Walker namelijk aangemoedigd door echtgenote Annie Kilner én zijn gewezen minnares Lauryn Goodman. Het resultaat van een seksschandaal dat rond de jaarwisseling helemaal losbarstte. 

Meer krantenkoppen in België

Maar liefst vijf oude bekenden in seizoensfinale ‘Familie’: “Als ik één ding besef, is het dat ik hier nooit had mogen stoppen”

In de finaleweek van ‘Familie’ vervullen vijf oude bekenden ‘de grootste droom van de bomma’. Onder andere (zatte) Rita, gespeeld door Jacky Lafon, maakt haar rentree in de soap voor een reünie met de familie Van de Bossche. Onze reporter volgde de emotionele draaidagen vanop de eerste rij. “We kwamen maar niet overeen over de verhaallijn”, aldus Jacky Lafon.

Lees meer »

Deze leeftijdsgroep is het gelukkigst in ons land

Van alle Belgen zijn de studenten het gelukkigst. Dat achterhaalde statistiekbureau Statbel bij de nieuwste enquête naar het persoonlijk welbevinden en de levensomstandigheden. Al is erbij alle leeftijdsgroepen een toename in geluksgevoel waargenomen.

Lees meer »

“Ze gaven meer uit aan hun honden dan aan hun personeel”: rijkste familie van Verenigd Koninkrijk veroordeeld voor uitbuiting

De van oorsprong Indiase familie Hinduja is met een vermogen van meer dan 43 miljard euro de rijkste van Groot-Brittannië maar te gierig om zijn personeel ordentelijk te betalen. De Zwitserse rechtbank veroordeelde vier Hindujas tot 4 en 4,5 jaar cel wegens uitbuiting van hun bedienden. Die kregen hoop en al 6 euro om 18 uur per dag te werken.

Lees meer »

Opvoeder gewond nadat proclamatie uit de hand loopt

Een leerling van een middelbare school in het West-Vlaamse Gistel heeft tijdens de proclamatie van de laatstejaars een glas naar zijn opvoeder gegooid. Die liep daarbij een diepe snee in de nek op en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie kwam de gemoederen bedaren en stelde een proces-verbaal op tegen de minderjarige leerling. Maar de directrice van de

Lees meer »

Basisschool De Wijzer neemt afscheid van directeur Luc Alvoet: “Je zou het nu niet zeggen, maar ik sta niet graag in de schijnwerpers”

Maandag werd in basisschool De Wijzer in Aarsele afscheid genomen van directeur Luc Alvoet. Het feestvarken werd op de speelplaats in de bloemetjes gezet door het personeel én door de 370 kinderen van beide afdelingen van de school.
The post Basisschool De Wijzer neemt afscheid van directeur Luc Alvoet: “Je zou het nu niet zeggen, maar ik sta niet

Lees meer »

KIJK. Technisch foutje zorgt voor griezelig moment tijdens optreden van Taylor Swift: “Ze is net een zombie”

Hoe zou Taylor Swift eruitzien als zombie? Op die vraag kunnen de fans aanwezig op haar optreden in Londen een antwoord bieden. Door een technisch foutje bleef het grote scherm haperen op een ongelukkig moment. Taylor leek net uit een horrorfilm te stappen. De crew kon het probleem gelukkig snel oplossen, zodat de aanwezige kindjes er geen nachtmerries aan overhielden.

Lees meer »

Moeten inwoners van Vleteren in oktober niet naar het stemhokje? Tot nu toe nog maar één lijst ingediend

In Vleteren is de lijst van het huidige gemeentebestuur, de Lijst Landelijke Volkspartij (LVP), de enige die op dit moment ingediend werd voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. De enige oppositiepartij in de huidige gemeenteraad (Vleteren Actief) krijgt voorlopig niet genoeg kandidaten bijeen. CD&V Vleteren liet al weten dat zij geen lijst indienen. Het zou dus kunnen dat inwoners van Vleteren

Lees meer »

Bestuurders dodelijke straatrace veroordeeld tot forse celstraffen én rechtbank eist een onmiddellijke aanhouding

Een dollemansrit op de E40 eiste in december 2022 een dodelijk slachtoffer. Twee bestuurders kregen anderhalf jaar na de feiten maandagochtend hun straf te horen. De rechtbank beval de onmiddellijke aanhouding van de bestuurder van de BMW, de wagen waar Serdar Karakus als passagier het leven liet. De man kreeg ook een celstraf van vijf jaar én een zware geldboete

Lees meer »

Zeven jaar cel voor moordpoging op liefdesrivaal

Het hof van beroep in Gent heeft Kevin H. (42) opnieuw veroordeeld tot zeven jaar cel. Hij probeerde op 18 februari 2022 zijn liefdesrivaal te vermoorden. Het hof besliste wel dat Kevin H. niet onmiddellijk naar de gevangenis moet.
The post Zeven jaar cel voor moordpoging op liefdesrivaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oranje mist op het EK een De Bruyne en een Lukaku

In de wedstrijd tegen Frankrijk bleek dat Oranje aanvallend tekortschiet. Op het middenveld ontbreekt een dirigent en voorin geeft aanvalsleider Memphis Depay niet thuis. “Er zijn genoeg redenen om heel rustig met twee beentjes op de grond te staan”

Lees meer »

Milde cel- en werkstraffen, maar zware boetes voor mensenhandel in de bouwsector in Anzegem, Deerlijk en Kortrijk

Een 28-jarige Roemeen heeft voor de Brugse rechtbank 180 uur werkstraf gekregen voor uitbuiting van werkkrachten in de bouwsector. Zijn 58-jarige vader kreeg vijftien maanden cel, waarvan twee effectief. Een meevaller, want ze riskeerden zes jaar cel. De financiële aderlating is anderzijds zwaar.
The post Milde cel- en werkstraffen, maar zware boetes voor mensenhandel in de bouwsector in Anzegem,

Lees meer »

Man (33) die studente (23) verkrachtte op kot krijgt jarenlange celstraf: “Zelfs haar neuspiercing scheurde los”

Een Nederlandse studente werd eind vorig jaar op haar eigen kot in Brugge verkracht door Ahmed K. De jonge vrouw bood de man een slaapplaats en helpende hand aan, maar K. zelf had compleet andere plannen. De dertiger blijft volhouden dat alles met wederzijdse toestemming gebeurde, maar dat was volgens C. écht niet het geval. De man werd maandagochtend uiteindelijk

Lees meer »

LIVE. Schutters openen het vuur op synagoge, kerk en politiekantoor in Dagestan: minstens drie doden

Er zijn nagenoeg gelijktijdig twee aanvallen geweest op verschillende plaatsten in Dagestan, een autonome republiek van de Russische Federatie, gelegen aan de Kaspische Zee. Schutters openden het vuur op een synagoge, een orthodoxe kerk en een politiekantoor. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn daarbij twee politieagenten gedood en vielen er ook minstens dertien gewonden. Er zou ook een priester

Lees meer »

Vriendin van Luca Brecel krijgt 37 maanden celstraf met uitstel voor drugshandel

De vriendin van Luca Brecel is door de Brugse strafrechter veroordeeld voor drugshandel tot 37 maanden gevangenisstraf met uitstel, gekoppeld aan voorwaarden. Zo moet ze zich onder meer laten begeleiden om van haar drugsgebruik te ontwennen. Laura Vanoverberghe (25) bracht onder andere cocaïne aan de man in de omgeving van Blankenberge. Voor twee medebeklaagden werd vijf jaar effectieve celstraf uitgesproken.

Lees meer »