Productiehuis Koeken Troef van Bart De Pauw blijft rode cijfers schrijven: dit keer 61.186 euro verlies

Koeken Troef, het ooit zeer succesvolle productiehuis van Bart De Pauw, blijft rode cijfers schrijven. Al was 2023 met een nieuw verlies van iets meer dan 61.000 euro, minder slecht dan 2021, toen een verlies van net geen 114.000 euro werd genoteerd. Het was vooral in 2020 dat Koeken Troef in zwaar weer terechtkwam en een schuld noteerde van 336.000 euro. 

Meer krantenkoppen in België

Voorlopig ontwerp nieuwe bib en dagverzorgingscentrum voorgesteld: “Het wordt veel meer dan een bib”

Het voorlopige, eerste ontwerp voor de nieuwe bibliotheek en het dagverzorgingscentrum werd bekendgemaakt. Voor de bibliotheek werd rekening gehouden met de input van het huidige personeel en de leden van de bibraad. De uitbreiding van het wzc omvat 20 woonzorgkamers, de nieuwbouw van een centrum voor dagverzorging en zeven assistentieflats.
The post Voorlopig ontwerp nieuwe bib en dagverzorgingscentrum voorgesteld:

Lees meer »

Zinkgat door groot waterlek in Nieuwpoortsesteenweg in Oostende

Als gevolg van een groot waterlek is er vanmorgen een zinkgat ontstaan in de Nieuwpoortsesteenweg ter hoogte van huisnummer 749. Farys is op de hoogte en startte intussen met dringende herstellingswerken. De situatie wordt op de voet opgevolgd.
The post Zinkgat door groot waterlek in Nieuwpoortsesteenweg in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amper schoolverlaters die na één jaar nog geen werk hebben

Het aantal Vlaamse jongeren dat na één jaar nog geen werk heeft gevonden, blijft met 6,3 procent erg laag. Dat blijkt uit het laatste schoolverlatersrapport dat de Vlaamse arbeidsbemiddelaar VDAB donderdag heeft voorgesteld. Vooral wie een diploma heeft van een STEM-richting of van een zorgopleiding, vindt razendsnel een job.

Lees meer »

Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »

3,5 euro voor een pintje en amper een snack onder de 10 euro: overleven op een festivalweide is niet goedkoop

Wie deze zomer één of meerdere festivals bezoekt, heeft maar beter een spaarpotje aangelegd het afgelopen jaar. Naast de steeds duurder wordende tickets wordt ook eten en drinken op de festivalweide stilaan een luxueuze uitgave die niet voor iedereen even evident is. Van gemiddeld 3,5 euro voor een (hopelijk frisse) cola tot 13 euro voor een potje pasta. Cateraar Guy

Lees meer »