Oude zakenrelatie sprak nog met moordverdachte Tenerife toen hij zijn restaurant sloot: “Het was niet rendabel, zei hij. En plots waren ze weg”

“Geen van zijn horecazaken op Tenerife draaide naar behoren. Ik heb hem nooit vertrouwd.” Vlaming Vincent Vandenvelde, al jaren werkzaam op Tenerife, leverde een tijdlang Belgische bieren aan de restaurants van P.A. (44), maar had er nooit een goed gevoel bij. Samen met zijn zoon wordt hij verdacht van de moord op de Belgische Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66).

 

Meer krantenkoppen in België

Europees verbod op diesel- en benzinewagens is “ideologische waanzin” volgens Italiaanse premier Meloni

In een toespraak voor het Italiaanse parlement heeft premier Giorgia Meloni uitgehaald naar de Europese wet die vanaf 2035 de verkoop van nieuwe diesel- en benzinewagens verbiedt. Ze noemde het “ideologische waanzin” en zei dat de Italiaanse regering werk zal maken van een “correctie”. De wet werd vorig jaar na veel getouwtrek goedgekeurd door de lidstaten van de Europese Unie

Lees meer »

Twee tieners opgepakt en aangehouden voor grijpdiefstal in Oostende

Woensdagavond, 26 juni, liep er bij Politie Oostende een melding binnen van een grijpdiefstal, waarbij twee verdachten (18 en 19 jaar) een gouden ketting losrukten bij het slachtoffer (52). Dat meldt het parket van West-Vlaanderen en Politie Oostende.
The post Twee tieners opgepakt en aangehouden voor grijpdiefstal in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tot 21 maanden cel voor geweldpleging met ijzeren staaf

De Brugse strafrechter heeft een jonge Tunesiër bij verstek veroordeeld tot 21 maanden effectieve gevangenisstraf voor opzettelijke slagen en verwondingen en illegaal verblijf. Hamdi W. en zijn kompaan gingen een andere man zonder papieren met een ijzeren staaf te lijf. Het openbaar ministerie had twee jaar cel gevorderd.
The post Tot 21 maanden cel voor geweldpleging met ijzeren staaf

Lees meer »

Gilles Dewaele (Standard) keert terug naar KV Kortrijk

Gilles Dewaele gaat opnieuw de kleuren van KV Kortrijk verdedigen. Hij maakt de overstap van Standard en ondertekent bij de Kerels een contract tot juni 2027, zo is vrijdag bekendgemaakt.
The post Gilles Dewaele (Standard) keert terug naar KV Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Beer uit Bergen’ schreeuwt onschuld uit, maar heeft verleden tegen

Hoofdverdachte Paul-Michael A. (44) uit Bergen blijft erbij: op Tenerife had hij geen enkel probleem met Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66), van wie hij een villa huurde. Zij kunnen dat wel niet tegenspreken: Laura werd vermoord teruggevonden en haar man is nog altijd spoorloos. Toch veroordeelde de rechtbank in Tenerife drie jaar geleden Paul-Michael A. al wegens een

Lees meer »

KIJK. “Als je ouders je niet willen, neem ik je wel mee”: opmerkelijke ontmoeting tussen Donald Trump en jonge fan gaat viraal

Op sociale media gaan beelden viraal van een opvallende ontmoeting tussen voormalig president Donald Trump en een jonge fan. De jongen had zich als Trump verkleed en raakte tot tranen toe bewogen toen hij zijn idool zag. De ex-president probeerde het kind op te vrolijken en gaf hem plots wat “zakgeld”. Vervolgens grapte hij dat hij de kleine dubbelganger wel

Lees meer »

Onderwijsdeskundige Chris Deloof (64) uit Brugge gaat met pensioen

Voor Chris Deloof, onderwijsdeskundige Flankerend Onderwijsbeleid bij Stad Brugge zit niet enkel het schooljaar er bijna op, maar binnenkort ook haar goedgevulde professionele loopbaan. Over enkele weken wordt ze 65 jaar en dan trekt ze definitief de deur van haar kantoor in de Hoogstraat achter zich dicht.
The post Onderwijsdeskundige Chris Deloof (64) uit Brugge gaat met pensioen appeared

Lees meer »